Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η γνώστη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν την Δευτέρα το μεσημέρι  στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ.

Γεμάτη θετική ενέργεια και χιούμορ η γνωστή ερμηνεύτρια σε όλους Μαρινέλλα παρουσίασε στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ και στους δημοσιογράφους το μοναδικό δίωρο υπερ θέαμα που θα παρουσιάσουν μαζί με την Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας, ενώ θα την συνοδεύσουν  60 εκπληκτικές φωνές χορωδών, από την μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλιάσης».

Η Μαρινέλλα όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης που βρέθηκαν στο πάνελ και μας είπαν ότι πρόκειται για ένα μουσική  υπερπαραγωγή καθώς θα αποτελείτε από 35 μουσικούς πνευστών και  οργάνων, τον φημισμένο Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κοντό και την φιλαρμονική ορχήστρα. Ενώ στην σκηνή θα συνυπάρξουν περισσότεροι από 100 συντελεστές σε μια παραγωγή που δεν έχει προηγούμενο! Τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Απριλίου στις 20:30 στο Παλλάς και την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Απριλίου στις 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν οι σπουδαιότεροι Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών μέσα από τη μεγαλειώδη φωνή της αγαπημένης μας ερμηνεύτριας. Για πρώτη φορά η Μαρινέλλα θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ενορχηστρωμένες  για μια ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη.

Επίσης  η γνωστή τραγουδίστρια Μαρινέλλα δήλωσε ότι είναι σημαντικό για εμάς τους Καλλιτέχνες  να μπορούμε να παρουσιάζουμε  στο κοινό την δουλειά μας  με ένα ανανεωμένο τρόπο.Με ένα τρόπο διαφορετικό  το να μπορείς να ερμηνεύσεις  τα τραγούδια σου με συνοδεία 35 πνευστών οργάνων πιστεύω ότι δεν είναι κάτι συνηθισμένο που γίνεται κάθε μέρα. Όπως καταλαβαίνετε και για μένα είναι σαν να τα τραγουδώ πρώτη φόρα. Και έχω μια πολύ μεγάλη χαρά και ένα ακόμα μεγαλύτερο τρακ.

Τέλος να πούμε ότι η κ. Μαρινέλλα την Τρίτη  θα μεταβεί την πόλη της Κέρκυρας όπου  θα κάνει πρόβες  με την Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας  αλλά και τους  υπόλοιπος  συντελεστές  αυτής της μεγάλης  μουσικής  υπερπαραγωγής .

Τρέιλερ παράστασης στο θέατρο Παλλάς:

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης

Οργάνωση-σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς -Νίκος Δημητρόπουλος      Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά

Ενορχήστρωση: Νικόλας Αναδολής

marinella (4) (1)

marinella (5)

Ρεπορτάζ – Κυριάκος Τσικορδάνος

Φωτογραφία – Αδαμαντία Λαουμτζή