Έτοιμοι να καταθέσουν απίστευτη πρόταση παραμονής στον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι οι άνθρωποι των Μπακς.

Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να εισπράξει το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων για την επόμενη σεζόν και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αμερική που αφορούν τα νέα του συλλόγου του Μιλγουόκι, το νέο συμβόλαιο του διεθνή άσου θα περιέχει αστρονομικά ποσά, καθώς πρόθεση των «Ελαφιών» είναι να «δέσουν» για πολλά χρόνια τον νεαρό μπασκετμπολίστα.

Όπως υποστηρίζεται, το salary cup για την σεζόν 2017-’18 αναμένεται να φτάσει τα 107 εκατομμύρια δολάρια, έπειτα από το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο στο ΝΒΑ και μερικές συμφωνίες που έχουν υπογραφεί. Έτσι, ο Greek Freak θα έχει την ευκαιρία να εισπράξει το ¼ του συγκεκριμένου ποσού για τον πρώτο χρόνο και έκτοτε θα υπάρξει άυξηση 7,5% για κάθε σεζόν.

Σε περίπτωση που το salary cup φτάσει τα 107 εκατομμύρια δολάρια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορεί να εισπράξει για τον πρώτο χρόνο 26,75 εκ. δολάρια, τα οποία μπορούν να φτάσουν πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια, σε περίπτωση που ψηφιστεί MVP την επόμενη σεζόν ή επιλεγεί σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αν το συμβόλαιό του είναι πενταετές με τους Μπακς, με τις αυξήσεις που αναμένεται να του γίνονται σε κάθε χρόνο, τότε μπορεί να εισπράξει περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που θα τον μετατρέψει στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα αθλητή.