Στο Θέατρο Eliart ολοκληρώνονται με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 21 Απριλίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, οι παραστάσεις του αριστουργήματος του Νικολάϊ Γκόγκολ «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΛΟΥ» με τον Δημήτρη Γιώτη στον ρόλο του Ποπρίστσιν. Ένας ρόλος πρόκληση για τον Δημήτρη Γιώτη, καθώς μαζί του έχουν αναμετρηθεί μεταξύ άλλων ο  Δημήτρης Χορν, ο Θύμιος Καρακατσάνης, ο Κώστας Καρράς,  ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Στάθης Ψάλτης. Παράλληλα όμως και μια ικανοποίηση μια και η παράσταση «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΛΟΥ» στο Θέατρο Eliart γνώρισε τη γενική αποδοχή. «Έναν άνθρωπο μωρέ!! Αυτό χρειάζομαι έναν άνθρωπο. Να δω και να μιλήσω μ’ έναν άνθρωπο…. άντρα ή γυναίκα δεν έχει σημασία. Μ’ έναν άνθρωπο…..». Η μοναξιά του ουρλιάζει! Τόσο σημερινό και τόσο απειλητικά επικίνδυνο! Σήμερα που ο άνθρωπος ζει μόνος του, πράττει μόνος του, διεκδικεί μόνος του, είναι επιτακτική ανάγκη να τονιστεί αυτή η τάση, που τον οδηγεί να κλείνεται ολοένα στον εαυτό του. Η πορεία στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής του Ποπρίστσιν, η μάχη με τους προσωπικούς του δαίμονες μέχρι την «ελευθερία» του μυαλού, το «πέταγμα» της ύπαρξης για το Ανώτερο Εγώ του! «Είκοσι, μπορεί και τριάντα μπαστουνιές να προσγειώθηκαν πάνω μου… μωρέ και βασιλιάς να μην είμαι, άνθρωπος τον άνθρωπο γιατί να τον χτυπάει έτσι;» Ένας κωμικοτραγικός ρόλος, που αφυπνίζει συνειδήσεις, ξυπνάει μνήμες και δημιουργεί ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα σε κοινό και κριτικούς όπως στη ζωή, το γέλιο μπερδεύεται με το δάκρυ και το δάκρυ με τη χαρά της ζωής. Μια κωμωδία βαθειά συναισθηματική με ένα φινάλε συγκινησιακό και απρόσμενο… ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Δημήτρης Γιώτης .

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:Απόδοση – διασκευή: Δημήτρης Γιώτης. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γιώτης, Αλέξανδρος Κλημόπουλος. Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη. Κοστούμια: Celebrity Skin. Φωτισμοί: Θανάσης Ρουμελιώτης. Μουσική επιμέλεια: Αλέξανδρος Κλημόπουλος. Φωτογραφίες: Δημήτρης Ευλαμπίδης. Art work: Γεράσιμος Αμπάτης.

greekaffair.2gr

greekaffair.3gr

greekaffair.6gr

greekaffair.7gr

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ : Κάθε Πέμπτη στις 21:15 (μέχρι την Πέμπτη 21 Απριλίου). Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Μειωμένο: 5 ευρώ (ισχύει για φοιτητές, συνταξιούχους, ανέργους, ατέλειες) Διάρκεια : 75 λεπτά.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 127 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛ. 210- 3477677.

greekaffair.gr