Άρωμα θαλασσινής αύρας με κοχύλια.

koxylia

Τώρα το καλοκαίρι αντί να αγοράζετε έτοιμα καλοκαιρινά διακοσμητικά για να δώσετε πιο καλοκαιρινή και χαρούμενη διάθεση στο σπίτι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κοχύλια που μαζεύατε όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια έτσι ώστε να δώσετε θαλασσινή αύρα στο σπίτι σας.

Τα κοχύλια είναι φανταστικά για τη διακόσμηση του σπιτιού αλλά δυστυχώς κρύβουν έναν κίνδυνο! Είναι πολύ εύκολο να δείξουν κιτς. Ψάξαμε και βρήκαμε τρόπους ώστε να τα συμπεριλάβετε στη διακόσμηση κάθε γωνιάς του σπιτιού χωρίς να δείξουν κιτς και υπερβολικά.

koxilia07

Μπάνιο Όταν ακούμε για κοχύλια στη διακόσμηση του σπιτιού, το πρώτο δωμάτιο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το μπάνιο. Ο λόγος είναι η σύνδεση του μπάνιου με το στοιχείο του νερού. Αν και πλέον θεωρείται ένα ξεπερασμένο trend, ωστόσο μπορείτε και πάλι να το υιοθετήσετε στο μπάνιο σας – αλλά με προσοχή! Βάλτε μερικά κοχύλια δίπλα στο νιπτήρα σας χωρίς άλλες υπερβολές. Αποφύγετε πλακάκια, κουρτίνες, πετσέτες ή οποιαδήποτε μεγάλη επιφάνεια με κοχύλια.

koxylia -6

Τουαλέτα Παλιά συνηθιζόταν πολύ να υπάρχουν κοχύλια στα καπάκια της τουαλέτας. Σας εκλιπαρούμε με το που δείτε την παρακάτω εικόνα διαγράψτε την από το μυαλό σας ή ακόμα καλύτερα βάλτε την στη λίστα του εγκεφάλου σας με «Όλα αυτά τα πράγματα που δεν θα βάλω ΠΟΤΕ στο σπίτι μου»

koxilia05

Σαλόνι Το σαλόνι είναι ο πιο εύκολος χώρος για να διακοσμήσετε με κοχύλια. Μπορείτε είτε να βάλετε μερικά κοχύλια μέσα σε ένα μπολ ή να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο κοχύλι για να βάλετε μέσα μικρότερα. Αν δεν είστε φαν των πραγματικών κοχυλιών τότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε καδράκια με ζωγραφιστά κοχύλια. Ακόμα και έτσι το σπίτι θα αποκτήσει καλοκαιρινή διάθεση. Dare to try!

koxilia03

Υπνοδωμάτιο Άλλος ένας χώρος που του ταιριάζουν τα κοχύλια είναι το υπνοδωμάτιο. Ακόμα και εκεί δεν είναι υποχρεωτικό να βάλετε αληθινά κοχύλια. Ένα σετ από σεντόνια και μαξιλαράκια με κοχύλια θα ενισχύσουν το καλοκαιρινό στιλ του χώρου σας.