Μουσικό Φεστιβάλ στον εθνικό Κήπο με 9 θεματικές συναυλίες θα παρακολουθήσουμε και φέτος αφού  θα φιλοξενήσει  στο πλαίσιο του Athens Gardens Festival.

Από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου ο κόσμος θα μπορεί να επισκέπτεται καθημερινά τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με μουσικές και τραγούδια από τον κινηματογράφο.    Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο και τον ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων). To αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο δημιουργήθηκε το 2012 από πολλές καλλιτεχνικές ομάδες και απλούς εθελοντές με στόχο «την αξιοποίηση στο μέγιστο δυνατό βαθμό του καλλιτεχνικού και μη, εθελοντισμού, την ανάδειξη του εγχώριου καλλιτεχνικού δυναμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την ενίσχυση του πολιτιστικού τουρισμού, τη στήριξη των πολιτιστικών και κοινωνικών αξιών και την πολιτιστική αναβάθμιση της Αθήνας που συνεπάγεται αναβάθμιση της ποιότητας ζωής».

εθνικος κηπος

Το αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο, εκτός από το Athens Gardens Festival, διοργανώνει κάθε χρόνο το μήνα Οκτώβριο, το δεκαήμερο πολυ-φεστιβάλ «μικρό Παρίσι των Αθηνών».   «Athens Gardens Festival»:   Παρασκευή 3/6 Κεντρική σκηνή 18.30 Έναρξη 19.00 Οι Carousel στο σινεμά 20.15 Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων Μουσικές από τον παγκόσμιο και Ελληνικό κινηματογράφο Διεύθυνση: Δημήτρης Μίχας.   Σάββατο 4/6 Μικρή σκηνή 18.00 Οι Dilemma σε κινηματογραφικές μουσικές αφηγήσεις Κεντρική σκηνή 19.00 “Όνειρο στον κήπο” – Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα Ν.Π. Διδασκαλία – Διεύθυνση: Νίνα Πατρικίδου 20.15 O soundtrack συνθέτης Μάριος Στρόφαλης συναντά την Τέτη Κασιώνη και το κουιντέτο της.   Κυριακή 5/6 Μικρή σκηνή 18.00 “8tetto” (Φωνητικό) Κεντρική σκηνή 19.00 «Ιστορίες αγάπης από τον Κινηματογράφο» από το μουσικό Σύνολο «Ηellenic Μusica Viva». Διδασκαλία – Διεύθυνση: Λουντμίλα Λιμόροβα 20.15 Big Band του Δήμου Αθηναίων

 

www.greekaffair.gr