Καλημέρα Φίλες και φίλοι μου σήμερα η Μαγειρική μας έχει Γαρίδες Δενδρολίβανο του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα αντικολητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά, βάζουμε τις γαρίδες τις αλατοπιπερώνουμε και τις σιγοψήνουμε γυρνώντας τες τακτικά.
Παίρνουμε το κλωνάρι δενδρολίβανου κρατάμε τα φύλλα του και τα πλένουμε καλά.
Όταν είναι έτοιμες προσθέτουμε το δενδρολίβανο και το αφήνουμε να βγάλει τα αρώματα του.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και γαρνίρουμε με τα βραστά λαχανικά.

ΥΛΙΚΑ:

4 ΓΑΡΙΔΕΣ

30 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

½  ΚΛΩΝΑΡΑΚΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΡΕΣΚΟ

ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ( ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ)