Γαριδομακαρόναδα του Γιώργου Τσελεμεντέ

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Βράζουμε τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη και χώρια λίγο από το νερό τους. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα, κατόπιν προσθέτουμε τις γαρίδες μετά τα τοματίνια και λίγο νερό που κρατήσαμε από τα μακαρόνια.Τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά περίπου. Αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε τα μακαρόνια ανακατεύουμε ρίχνουμε την ρόκα ξαναανακατεύουμε  και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ

1/2 ΚΙΛΟ ΓΑΡΙΔΕΣ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΗ ΡΟΚΑ

 

www.greekaffair.gr