Με αγαπημένους φίλους γιόρτασε τα γενέθλια της η Λένα Αλκαίου.

γενέθλια-της-η-Λένα-Αλκαίου-2

Το greekaffair βρέθηκε στα γενέθλια που γιόρτασε το περασμένο Σάββατο στις 23 Ιουλίου, η γνώστη ερμηνεύτρια του ελληνικού πενταγράμμου, Λένα Αλκαίου, στο νέο καλλιτεχνικό στέκι “ΙΧΝΟΣ” που δημιούργησε η ίδια μαζί με την επιχειρηματία Αθηνά Τσαμαδού στην οδό Κολοκοτρώνη αρ. 30 στον Πειραιά. Αυτή την ξεχωριστή βραδιά με την παρουσία τους την τίμησαν φίλοι μέσα από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως  η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Υβόννη Βασαλάκη, ο Νίκος Αβαγιανός και ο Νίκος Κούρος. Οι περισσότεροι από τους παριστάμενους καλλιτέχνες τραγούδησαν επιτυχίες τους, δημιουργώντας έντονο κέφι και μια ζεστή βραδιά.

 

Lena Alkaiou Bday 2016 (9)

γενέθλια-της-η-Λένα-Αλκαίου-3

Lena-Alkaiou-Bday-2016-(14)

Lena-Alkaiou-Bday-2016-(30)

Το café ” ΙΧΝΟΣ ” πήρε το όνομά του από το γνωστό ομώνυμο τραγούδι της Λένας Αλκαίου σε στίχους του Γιώργου Κρητικού και μουσική του Γιάννη Νικολάου που κυκλοφόρησε το 1997. Το ΙΧΝΟΣ που λειτουργεί σαν μπαράκι και καφέ δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη για να φιλοξενήσει από τον Σεπτέμβριο διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις βιβλίων,  μουσικές βραδιές με ζωντανή μουσική  και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Lena Alkaiou Bday 2016 (2)

Lena Alkaiou Bday 2016 (11)

Lena Alkaiou Bday 2016 (16)

Lena Alkaiou Bday 2016 (45)

Ο καλαίσθητος και ζεστός αυτός χώρος αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς για καλλιτέχνες και ιδιαίτερα φίλους του τραγουδιού και των τεχνών.

Lena Alkaiou Bday 2016 (19)

Ρεπορτάζ Κυριάκος Τσικορδάνος

Φώτο Αδαμαντία Λαουμτζή