Διαγωνισμός  – μπες και εσύ στην κλήρωση  για ένα γεύμα για  2 άτομα στης Μικρασιατικές Γεύσεις απο την Σμύρνη, στην  «Η Βουρλιωτίνα» της Καισαριανής.

Εκεί που Μικρασιατικές Γεύσεις από την Σμύρνη και το καλό φαγητό γίνονται απόλαυση !!! 

Κάποτε ήταν το σπίτι της γιαγιάς Τριανταφυλλιάς και τώρα ονομάζεται «Η Βουρλιωτίνα» .  

Αυτός ο μικρός και γλυκός χώρος  διαμορφώθηκε με προσωπικό μεράκι και χαρακτήρα από την νεότερη γενιά, την Τριανταφυλλιά. Έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και μερικά χρονιά πίσω από τα προσφυγικά της Καισαριανής, φέρνοντας αέρα και γεύσεις από…την Σμύρνη!

Όμως, υπάρχουν και άλλες ωραιότατες Μικρασιάτικες Γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν στην τότε κοσμοπολίτικη Σμύρνη: H Πίτα Καισαρίας με παστρουμά και σουτζούκι, το Καυτερό Σουτζούκι, η Μελιτζάνα στο πήλινο, ο Καβουρμάς από βουβάλι με τυρί και αυγά, η Φάβα με Σύγλυνο Μάνης, το Μαστέλο Χιου, τα Μανιτάρια με Παστουρμά και τυριά.

Και όλα αυτά μπορούμε να τα συνοδεύσουμε ιδανικά με χειροποίητες πατατούλες και σαλάτα Ταμπουλέ, ενω τον επίλογο έχει το παραδοσιακό γλυκό Καζάν Nτιπί και το σπιτικό Λικέρ Λεμόνι που αρωματίζει τον ουρανίσκο και προσθέτει κάτι ακόμα στη γοητεία του χώρου.

Κάνετε like στην σελίδα του www.greekaffair.gr στο facebook, κοινοποίησε αυτό το άρθρο και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση ενώ στην συνέχεια στείλτε μας τα στοιχειά σας (ονοματεπώνυμο και τηλ) και δηλώστε συμμετοχή για ένα γεύμα για 2 άτομα στην Βουρλιωτίνα στο email – info@greekaffair.gr

Τα ονόματα τον νικητών θα ανακοινωθούν την Τετάρτη το μεσημέρι  20/4

Μπείτε στην κλήρωση:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

Το μήνυμά σας

Η Βουρλιωτίνα – Μικρασιατικές Γεύσεις

Υμητού κ΄ Β. Αλεξάνδρου 10 – Καισαριανή, Τηλ.: 210 72.91.545