Ο Γιάννης Κότσιρας  μέσα από το νέο άλμπουμ «Ψεύτης Καιρός» μας τραγουδάει «Ποιο Παραμύθι Να Βρω» στο τραγούδι της Ημέρας.

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά του ερμηνευτή φέρει τον τίτλο «Ψεύτης Καιρός» και πρόκειται να κυκλοφορήσει οσονούπω από τη Minos EMI / Universal, διαθέτοντας πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα. Το κύρος των καταξιωμένων και των νεότερων δημιουργών που συναντιούνται με τη φωνή του Γιάννη Κότσιρα εγγυώνται την αρτιότητα και τη μεστότητα του τελικού ακούσματος.

Στο πλαίσιο υποδοχής, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει το νέο δίσκο του σε μία ξεχωριστή ζωντανή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο Θέατρο «Άλφα», με τη συνοδεία δεκαμελούς ορχήστρας και την παρουσία όλων των συντελεστών. Για τη βραδιά θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Ακούστε αποσπάσματα από το νέο CD του Γιάννη Κότσιρα Επιπλέον, ο καλλιτέχνης και η δισκογραφική εταιρεία του μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα μέρος από τα τραγούδια του «Ψεύτης Καιρός» πριν την επίσημη κυκλοφορία του, μέσω μίας ιστοσελίδας που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό.

Ένα από τα δεκατρία τραγούδια του CD είναι και το «Ποιο Παραμύθι Να Βρω», το οποίο αποκαλύπτεται πλήρως με φόντο την επικείμενη δισκογραφική επάνοδο του Γιάννη Κότσιρα. Σε σύνθεση του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Πόλυ Κυριάκου.