Διαγωνισμός βιβλίου: “Ξανάγινε τρεις…” του Πασχάλη Πράντζιου.

Κάνετε like στη σελίδα του www.greekaffair.gr στο Facebook και διεκδικήστε 2 έντυπα του νέου βιβλίου Πασχάλη Πράντζιου, “Ξανάγινε τρεις…” νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Ωκεανίδα.

Για να μπείτε στην κλήρωση συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχειά σας (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας) και τον τίτλο του βιβλίου και πατήστε αποστολή.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 16/6 13:00 το μεσημέρι.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μπείτε στην κλήρωση:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

Το μήνυμά σας

ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Αν είχατε τη δυνατότητα για μία ώρα να κάνατε κάτι, το οτιδήποτε, και να μην μπορεί κανείς να αποδείξει ότι στον τάδε χρόνο το κάνατε, ποιο θα ήταν αυτό; Τι θα επιλέγατε; Όταν κάθε χρόνο αλλάζει η ώρα το φθινόπωρο και από τέσσερις το πρωί ξαναπάει τρεις, ο καθείς από μας μπορεί να κάνει κάτι μεταξύ τρεις και τέσσεριις και να ’ναι σαν να μην το έκανε ποτέ.
Έπρεπε να μεγαλώσω πολύ για να καταλάβω πως ό,τι ζοούμε είναι ένα ψέμα, πως η ζωή είναι ο χρόνος που φεύγει κι ο χρόνος αυτός δεν ορίζεται παρά μονάχα ως σύνολο στιγμών και τυχαίων γεγονότων.
Άραγε, πόσο ελεύθερος είναι κανείς να αποφασίζει για τη ζωή του; Πόσα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς αν δεν ήμασταν στο τάδε μέρος, την τάδε στιγμή, την τάδε ώρα;;

Ksanagine-treis-Cover

Για τον Συγγραφέα

Ο Πασχάλης Πράντζιος γεννήθηκε στην Ανάβρα Καρδίτσας το 1971. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. και εργάζεται στη Μέση Εκπαίδευση. Το Ξανάγινε τρεις… είναι το πέμπτο μυθιστόρημά του. Τα προηγούμενα έργα του με χρονολογική σειρά είναι: Και πάντα με χείλη κόκκινα (2006), Περί ανέμων και γάτων (2009), Λιωμένο μολύβι (2012), Η πόλη έχει ρεπό (2014). Όλα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Ωκεανίδα».

Πασχάλη-Πράντζιου