Λαμπερά εγκαίνια στο 2ο φεστιβάλ παραμυθιού στον πολυχώρο πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού “ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ” στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλατωνος.

ZOUGANELIS-HLIOPOULOU

Λαμπερές παρουσίες επωνύμων με τα παιδιά τους που διασκέδασαν με τους ήρωες των παραμυθιών, πήραν μέρος στην παρέλαση από τον Αρχαιολογικό χώρο μέχρι τον πολυχώρο απόλαυσαν την παράσταση “ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ”, δοκίμασαν τα παραμυθογλυκά και τραγούδησαν μαζί με την χορωδία του συλλόγου  “Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία των εκπροσώπων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων που είναι πάντα αρωγός του Φεστιβάλ Παραμυθιού. Ο όμιλος τίμησε πολλές προσωπικότητες που στηρίζουν το Φεστιβάλ με προεξέχουσα την  κυρία Γιούλη Ηλιοπούλου δημιουργό και ψυχή του Φεστιβάλ Παραμυθιού ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Εθνικό μας Παραμυθά Νίκο Πιλάβιο, τον Κώστα Γιαννόπουλο από το Σύλλογο “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”, τον Πατέρα Αντώνιο εμπνευστή του Συλλόγου “Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”, την Τζίνα Θανοπούλου διακεκριμένη ψυχολόγο, την Λίζα Βαρβόγλη βραβεύμενη συγγραφέα παιδικών παραμυθιών κ.α.

Το Φεστιβάλ Παραμυθιού ανοίγει τις πόρτες του κάθε Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή και θα διαρκέσει εως τις 26 Ιουνίου 2016.

 

***ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ &ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 8 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛ 210483033