Ο Ηλίας Γρατσίας μίλησε στο greekaffair.gr και στον Κυριάκο Τσικορδάνο για την εναλλακτική ιατρική και τον βιοσυντονισμό. Μια από τις καλύτερες μεθόδους πρόληψης ασθενειών.

“Η υγεία είναι προσωπική υπόθεση και ευθύνη του καθενός από εμάς. Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν. Θετικές σκέψεις, καλή και υγιεινή διατροφή, άσκηση, σωστός ύπνος, λιγότερο άγχος, βιοσυντονισμός κ.α. συμβάλλουν στην διατήρηση μίας καλύτερης υγείας και ψυχολογίας. Ο καθένας από εμάς είναι υπεύθυνος για την υγεία του. Δεν είναι ο γιατρός μας υπεύθυνος για την υγεία μας. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία μας και για την ψυχολογία μας. Το να μην σεβόμαστε την υγεία μας και την ψυχή μας και μετά να έχουμε θέματα υγείας και ψυχολογικά θέματα είναι απολύτως λογικό και απολύτως φυσιολογικό. Δεν συμφωνείτε;”

Εναλλακτική ιατρική και Βιοσυντονισμός (7)

Ηλία, σε καλωσορίζω στο greekaffair.gr

Καλώς σε βρήκα Κυριάκο. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.

Πες μας δυο λόγια για τον εαυτό σου.

Είμαι 42 ετών, ανύπαντρος και η καταγωγή μου είναι από την Νάξο και από την Κρήτη, αλλά γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Με το που τελείωσα το σχολείο σπούδασα και ασχολήθηκα με τα γραφιστικά για 17 χρόνια. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούμαι με την υγεία και με τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας ως πρακτικός της χειρομάλαξης, (Σιάτσου, Τάι Γιόγκα Μασάζ, Σουηδική μάλαξη, Λεμφική Μάλαξη, Ειδική Μάλαξη για Αθλητές, Λόμι Λόμι, Θεραπευτική Μάλαξη, Ρεζουβάνς κ.α.). Μου αρέσει ο αθλητισμός, η γιόγκα, το κουνγκ φου, η υγιεινή διατροφή, το διάβασμα κ.α.

Πως ασχολήθηκες με την εναλλακτική ιατρική και τον Βιοσυντονισμό;

Ένα πρόβλημα υγείας που είχα με οδήγησε στο να ασχοληθώ με τις εναλλακτικές θεραπείες. Είχα άσθμα από 2 χρονών και οι γιατροί μου πρότειναν  να παίρνω σπρέι για μία ζωή, χωρίς όμως αυτό να με θεραπεύει, όπως χαρακτηριστικά μου είπαν. Απλά θα το έπαιρνα («παντρευόμουν» για μία ζωή) για να μου διαστέλλει τους βρόγχους και για να αναπνέω καλύτερα. Εγώ δεν το δέχθηκα αυτό μέσα μου. Είπα στον εαυτό μου «Θα παίρνω κάτι κορτιζονούχο με ότι συνέπειες και παρενέργειες έχει αυτό, για μία ζωή; Όχι. Δεν μπορεί θα υπάρχει σίγουρα και κάποια άλλη λύση». Έτσι γνώρισα την Ομοιοπαθητική, τον Βελονισμό, το Μασάζ, την σωστή Διατροφή και μέσα σε αυτήν μου την αναζήτηση για υγεία χωρίς χημικά φάρμακα και χωρίς παρενέργειες συνάντησα και τον βιοσυντονισμό.

Ηλία θα ήθελα να μας πεις λίγο τι είναι ο βιοσυντονισμός και που βασίζεται;

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλανκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας.

Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες).

Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός. Η παρουσία κάποιου ξενιστή όπως τα παράσιτα ή οι ιοί επηρεάζουν το πεδίο αυτό, αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους, με συνέπεια να μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους. Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται μέσω της δράσης των παρασίτων, και των τοξινών με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται ασθένειες.

Εναλλακτική-ιατρική-και-Βιοσυντονισμός-(8)

Πως λειτουργεί ο βιοσυντονισμός επάνω στον άνθρωπο;

Ο βιοσυντονισμός μέσω των χαμηλών και απολύτως ασφαλών και φιλικών προς τον ανθρώπινο οργανισμό συχνοτήτων που μας στέλνει, βοηθάει, θα μπορούσαμε να πούμε “υπενθυμίζει” και «καλιμπράρει» τα όργανα μας (συκώτι, νεφρά, πνεύμονες, καρδιά κ.α.) να λειτουργήσουν σωστά, όπως θα έπρεπε να λειτουργούν αν είμασταν 100% υγιείς, στέλνοντάς τους τις υγιείς ταλαντώσεις που θα έπρεπε να έχουν αν δεν ήταν διαταραγμένα. Οι υγιείς συχνότητες των ζωτικών μας οργάνων διαταράσσονται καθημερινά από το άγχος, από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπουν τα κινητά μας τηλέφωνα, από τα WIFI, από το μετρό, από την εισβολή ιών και άλλων παρασίτων που λαμβάνουμε καθημερινά από τον αέρα που αναπνέουμε, και από τις τροφές και από άλλους παράγοντες.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις Κυριάκο αλλά από ένα κακό-πλυμένο λαχανικό που θα φάμε σε ένα εστιατόριο ή στο σπίτι μας, μπορούμε να φάμε μαζί και τα αόρατα μικροσκοπικά αυγά παρασίτων όπως είναι οι έλμινθες ή κάποιος άλλος παρασιτικός μικροοργανισμός. Είναι τεράστια η βοήθεια του βιοσυντονισμού όσον αφορά την αποπαρασίτωση του οργανισμού. Όλα αυτά τα παράσιτα μας τρώνε κυριολεκτικά την τροφή μας, τις βιταμίνες και όλα τα θρεπτικά συστατικά. Τις συχνότητες του βιοσυντονισμού τις στέλνουνε στον οργανισμό είτε μέσω μεγάλων βιοσυντονιστικών συσκευών τις οποίες τις χειρίζονται εκπαιδευμένοι στην μέθοδο αυτή ιατροί, είτε μέσω μικρών ατομικών φορητών συσκευών στο μέγεθος κινητού τηλεφώνου, τις οποίες μπορεί ο οποιοσδήποτε να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα του και να αυτορρυθμίζεται χωρίς να εμποδίζεται σε καμία δραστηριότητά του. Μπορεί κάποιος έχοντας πάνω του αυτήν την μικρούλα συσκευή να εργάζεται, να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, να αθλείται, να κάνει παράλληλα όποια άλλη δραστηριότητα θέλει και να αυτορρυθμίζεται.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα για κάποιον που κάνει βιοσυντονισμό;

Θα μοιραστώ μαζί σου και με τους αναγνώστες μας την προσωπική μου εμπειρία. Εγώ αυτό που βίωσα άμεσα από τότε που χρησιμοποιώ τις μικρές φορητές συσκευές είναι ότι δεν ξανά αρρώστησα ποτέ, από εκεί που αρρώσταινα τουλάχιστον 3 φορές τον χρόνο, βελτιώθηκε η διάθεσή μου και η ενέργειά μου, το άσθμα που με ταλαιπωρούσε δεν με ξανά ενόχλησε ποτέ και κατά έναν «μαγικό» θα έλεγα τρόπο άρχισα να απεχθάνομαι τροφές οι οποίες δεν κάνανε καλό στην υγεία μου, άρχισα να κοιμάμαι νωρίτερα και γενικότερα να ακολουθώ έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Βέβαια κανένα μαγικό δεν έγινε. Αυτό που συνέβη είναι ότι όταν μέσω των συσκευών αποτοξινώθηκα πλήρως, άρχισα να αλλάζω και τις συνήθειές μου. Ο οργανισμός μου άρχισε να απεχθάνεται ότι τον έβλαπτε.

Έχουμε στα χέρια μας πάρα πολλές μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι έχουν δει πολύ σημαντικά οφέλη στην υγεία τους  με την χρήση της τεχνολογίας του βιοσυντονισμού. Είτε αυτοί ήταν απολύτως υγιείς και βελτίωσαν απλά την καθημερινότητά τους (περισσότερη ενέργεια, καλύτερη διάθεση, καλύτερο ύπνο κ.α.) αλλά και πολλές όμως από αυτές τις μαρτυρίες αφορούν και χρόνιες ασθένειες στις οποίες οι άνθρωποι απεγνωσμένοι που δεν βρίσκανε λύση αλλού ήρθανε στον βιοσυντονισμό και βρήκανε την λύση στο πρόβλημά τους σε αυτόν. Η τεχνολογία του βιοσυντονισμού βοηθάει πολύ και στην αντιμετώπιση οξέων αλλά και χρόνιων πόνων.

Όταν κάποιος εφαρμόζει στον εαυτό του την τεχνολογία του βιοσυντονισμού ο οργανισμός του αρχίζει να λειτουργεί πιο σωστά. Ρυθμίζεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αρρωσταίνει κάποιος λιγότερο, έως καθόλου, μιας και όταν τα όργανά μας λειτουργούν με τις σωστές συχνότητες κανένας εχθρός δεν μπορεί να τα νικήσει. Είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με την υγεία ότι καθημερινά βαλλόμαστε από εκατοντάδες εχθρούς, όπως είναι οι ιοί, οι μύκητες, τα παράσιτα, τα καρκινικά κύτταρα κ.α. Γιατί όμως π.χ. ενώ 10 άνθρωποι βρίσκονται στο ίδιο περιβάλλον με έναν άνθρωπο που είναι ήδη άρρωστος και φταρνίζεται, π.χ. σε ένα τρένο, κάποιοι θα αρρωστήσουν και κάποιοι όχι; Γιατί πολύ απλά όσοι έχουν δυνατό ανοσοποιητικό, αυτό αντιμετωπίζει τους εχθρούς αποτελεσματικά και κερδίζει την μάχη. Γι αυτό και όταν είμαστε κουρασμένοι, άυπνοι, αγχωμένοι αρρωσταίνουμε πολύ πιο εύκολα. Γιατί το άγχος και η κούραση, ρίχνουν την άμυνα του ανοσοποιητικού μας.

Στην σχολή εναλλακτικών θεραπειών στην οποία φοίτησα μας λέγανε ότι καθημερινά ένα ανοσοποιητικό σύστημα εξουδετερώνει χιλιάδες καρκινικά κύτταρα και άλλους εχθρούς όπως είναι οι ιοί, τα παράσιτα κ.α. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε πολύ την διατροφή μας, τον ύπνο μας και να αθλούμαστε. Ο βιοσυντονισμός βοηθάει πάρα πολύ στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας και στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό μας. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δυνατό ανοσοποιητικό και είναι και καλά αποτοξινωμένος δύσκολα νοσεί με την οποιαδήποτε πάθηση.

Έτσι ο βιοσυντονισμός αποτελεί σαφώς μία από τις καλύτερες μεθόδους πρόληψης ασθενειών και διατήρησης μιας καλής υγείας, καλής ψυχολογίας και ευεξίας. Και αυτό γιατί συμβάλλει σημαντικά μέσω των προγραμμάτων συχνοτήτων που διαθέτει, στον βαθύ καθαρισμό του οργανισμού μας από τις τοξίνες, στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας, στην εξόντωση των μικροβίων που ζούνε εις βάρος μας και στην ελάττωση του άγχους που όλοι έχουμε σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς που ζούμε.

Εναλλακτική ιατρική και Βιοσυντονισμός (6)

Πόσα προγράμματα μπορεί να χωρέσει κάποιος μέσα στην μικρή ατομική φορητή συσκευή βιοσυντονισμού; Πόσα προγράμματα υπάρχουν συνολικά;

Οι συσκευές έχουν 30 προεγκατεστημένα προγράμματα αλλά υπάρχει και ένας προγραμματιστής σε μορφή USB stick ο οποίος συνδέεται με τις συσκευές και έναν υπολογιστή και εκεί υπάρχει μία γκάμα 1500 συχνοτήτων οι οποίες μπορούν να περαστούν μέσα σε κάθε συσκευή. Οπότε μιλάμε για 1500 προγράμματα σύνολο. Ενδεικτικά αναφέρω ορισμένα. Αλλεργία, αλλεργία σε γάτες, αλλεργία σε σκόνη, ρύθμιση χοληστερίνης, ιγμορίτιδα, ίλιγγος, δυσκοιλιότητα, άσθμα, ρύθμιση μεταβολισμού, καλή λειτουργία γαστροπεπτικού συστήματος κ.α. Μπορείτε να δείτε μία λίστα με τα 3500 προγράμματα τα οποία διαθέτουν οι φορητές συσκευές κάνοντας κλικ εδώ (φορητή συσκευή καταπολέμησης μικροβίων και παρασίτων) και εδώ (φορητή συσκευή ρύθμισης των οργάνων).

Τι είδους γιατροί ασχολούνται με αυτόν και με ποια εκπαίδευση;

Ασχολούνται γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων. Συνεργάζομαι με γενικούς γιατρούς, παθολόγους, πυρηνικούς ιατρούς, ογκολόγους, καρδιολόγους κ.α. Δεν έχει καμία σημασία η ειδικότητα. Ένας ιατρός μπορεί να εκπαιδευτεί στο να κάνει τεστ βιοσυντονισμού στους ασθενείς του και να χρησιμοποιεί συμπληρωματικά ή και αποκλειστικά αυτήν την τεχνολογία  για να βρίσκει την κατάσταση υγείας των οργάνων, την ύπαρξη μικροβίων και παρασίτων σε συγκεκριμένα όργανα, την ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση, τις ελλείψεις βιταμινών, την δυσανεξία σε τροφές και άλλα πολλά. Η εκπαίδευση βιοσυντονισμού η οποία λαμβάνουν οι ιατροί είναι διάρκειας 40 ωρών και όσοι παρακολουθούν την εκπαίδευση λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης της εκπαίδευσης. Όσοι γιατροί έχουν εκπαιδευτεί πραγματικά εντυπωσιάζονται με τις δυνατότητες που τους ανοίγονται στην καλύτερη εξυπηρέτηση της υγείας των ασθενών τους. Ο βιοσυντονισμός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο διερεύνησις της κατάστασης υγείας του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά και ένα πολύ σημαντικό εργαλείο αποκατάστασης της υγείας του.

Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να κάνει κάποιος ένα τεστ βιοσυντονισμού σε ιατρό; Τι μπορεί να ανακαλύψει κάποιος σε ένα τέτοιο τεστ;

Εναλλακτική ιατρική και Βιοσυντονισμός (5)

Ναι φυσικά. Όποιος θέλει μπορεί να κλείσει ένα ραντεβού για να κάνει μία βιοσυντονιστική ανίχνευση. Τα οφέλη της βιοσυντονιστικής ανίχνευσης είναι πολλαπλά και το κόστος της είναι πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Το τεστ διαρκεί μία με μιάμιση ώρα και κοστίζει μόλις 80 ευρώ. Θα αναφέρω τα σημαντικότερα οφέλη του τεστ.

  • Έχει μεγάλη ακρίβεια.
  • Προσφέρει μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εικόνα του επιπέδου υγείας του οργανισμού, λαμβάνοντας υπόψη τις βασικές αιτίες του προβλήματος.
  • Είναι ανώδυνο και ακίνδυνο.
  • Μόνο μία συνεδρία αποκαλύπτει όλα τα ζητήματα υγείας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.
  • Μπορεί να δείξει αν έχει εκτεθεί ο οργανισμός σε τοξικές ή άλλες επιβαρύνσεις.
  • Παρέχει μια επισκόπηση ολόκληρου του σώματος και προσδιορίζει το βαθμό προσβολής και διαταραχής των οργάνων. Αυτές οι διαταραχές ανακαλύπτονται πολύ νωρίς γεγονός που συντελεί στην πρόληψη.
  • Επιτρέπει την ταυτοποίηση των παρασίτων και μικροοργανισμών, ακόμη και εκείνων που είναι αδύνατον να διαγνωσθούν από τις υπάρχουσες μεθόδους.

Ακόμη περισσότερα οφέλη της βιοσυντονιστικής ανίχνευσης μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Εναλλακτική ιατρική και Βιοσυντονισμός

Πόσα είδη φορητών συσκευών βιοσυντονισμού υπάρχουν; Το καθένα είναι για διαφορετική χρήση;

Υπάρχουν δύο βασικά διαφορετικά είδη ασύρματων φορητών συσκευών. Η μία είναι η αντιπαρασιτική συσκευή η οποία εκπέμπει τετραγωνικές συχνότητες και εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση ιών, παρασίτων, πρωτόζωων, ελμινθών και άλλων βλαβερών μικροοργανισμών οι οποίοι είτε επιτίθενται καθημερινά στον ανθρώπινο οργανισμό, είτε ζούνε ήδη μέσα μας και μόλις πέσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα κερδίζουν έδαφος και μας επιβαρύνουν φυσικά καθημερινά με τα απόβλητα τους. Γιατί δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά και οι παρασιτικοί οργανισμοί αποβάλλουν τα περιττώματα τους μέσα μας και αυτός είναι ένας πολύ μεγάλος παράγοντας της τοξίνωσης του οργανισμού μας.

Αντιμετωπίζουμε λοιπόν ή ελαττώνουμε πρώτα τους εχθρούς του οργανισμού με την φορητή ασύρματη αντιπαρασιτική συσκευή δίνοντας του χώρο να λειτουργήσει πιο σωστά και μετά με την δεύτερη βασική συσκευή, την φορητή ασύρματη ρυθμιστική συσκευή, υπενθυμίζουμε με ειδικές αρμονικές ρυθμιστικές συχνότητες σε όλα τα όργανα να λειτουργήσουν όπως λειτουργούσαν προτού να διαταραχθεί η συχνότητά τους από τα μικρόβια ή από οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Συνοψίζοντας λοιπόν με τον βιοσυντονισμό επιτυγχάνονται 3 βασικά πράγματα:

  1. Ανίχνευση του οργανισμού μέσω βιοσυντονιστικού τεστ

  2. Αντιμετώπιση των εχθρών του οργανισμού

  3. Επαναρύμθμιση των ζωτικών οργάνων στις υγιείς φυσιολογικές τους συχνότητες

Υπάρχει και μία τρίτη ασύρματη φορητή ρυθμιστική συσκευή διπλής δράσης (βιοσυντονισμός και κβαντικό φως)  η οποία έχει εφαρμογή στην αισθητική. Με αυτήν την συσκευή επιτυγχάνεται  άμεση λείανση ρυτίδων, λίφτινγκ, αντιμετώπιση πανάδων και δυσχρωμιών, η ακμή κ.α.

Τέλος μία τέταρτη ρυθμιστική συσκευή είναι το Energy (εικόνα 4)το οποίο έχει μέσα ένα 10λεπτο σύμπλεγμα συχνοτήτων το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού μέσα σε 10 λεπτά ξεμπλοκάρει την λιμνάζουσα ενέργεια του οργανισμού και αυτό έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την βελτίωση της διάθεσης, την αύξηση της ενέργειας, το «ξεμάτιασμα» (όπως το περιγράφουν χαριτολογώντας όσοι χρησιμοποιούν την συσκευή), την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, το διώξιμο πονοκεφάλων και άλλων μυϊκών πόνων. Έχει αποδειχθεί εργαστηριακά ότι αυτή η μικρή καταπληκτική συσκευούλα αυξάνει την μικροκυκλοφορία στα τριχοειδή αγγεία. Αυτό σημαίνει καλύτερη οξυγόνωση και καλύτερη θρέψη των κυττάρων.

Οι συσκευές βιοσυντονισμού μπορούν να επιτυγχάνουν εκπληκτικά αποτελέσματα εκεί όπου άλλες μέθοδοι ή φάρμακα δεν είχαν καμία επιτυχία;

Ναι φυσικά. Έχουμε πολλά τέτοια παραδείγματα και σε πάρα πολλές διαφορετικές παθήσεις. Ενδεικτικά αναφέρω την ψωρίαση, την προστατίτιδα, την αρθρίτιδα κ.α. Αλλά έχουμε εξίσου και πολλά παραδείγματα όπου άνθρωποι οι οποίοι χρησιμοποιούσαν φάρμακα και παράλληλα ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν τις συσκευές μας, είδαν πολύ πιο άμεσα και πολύ πιο δυναμικά αποτελέσματα στην υγεία τους. Τους ανθρώπους που έχουν κάποιο χρόνιο θέμα υγείας τους συμβουλεύουμε να τους παρακολουθεί και να τους καθοδηγεί στην θεραπεία τους ένας πιστοποιημένος γιατρός βιοσυντονισμού. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να χρησιμοποιούν άφοβα την τεχνολογία μας από μόνοι τους μιας και κάθε συσκευή στην αγορά της συνοδεύεται από έντυπο υλικό με σαφείς οδηγίες χρήσης της και φυσικά 2 χρόνια εγγύησης. Αυτές οι συσκευές μπορούν να διαρκέσουν για μία ολόκληρη ζωή αν φυσικά ο χρήστης δεν τις σπάσει με κάποιον τρόπο ή δεν τις βάλει μέσα στο νερό. Σε κάθε περίπτωση ακόμη και αυτό να συμβεί υπάρχει service το οποίο μέσα σε 10 ημέρες επιδιορθώνει την οποιαδήποτε βλάβη.

Αν σε ρωτούσε κάποιος, ποιο είναι το επαναστατικό στοιχείο του Βιοσυντονισμού, τι θα του απαντούσες;

Θα του απαντούσα ότι όπως είναι πολύ επαναστατική για την ανθρωπότητα η κατασκευή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ή η παραγωγή ενέργειας μέσω του ήλιου και του ανέμου, η ανακάλυψη του δορυφόρου, του WIFI, του ίντερνετ, του κινητού τηλεφώνου και γενικά όπως είναι σημαντική κάθε ανακάλυψη της ανθρωπότητας η οποία έχει συμβάλλει στο να έχουμε εμείς οι άνθρωποι καλύτερη ζωή, έτσι και ο βιοσυντονισμός αποτελεί μία τεχνολογία εφαρμογής του φυσικού φαινομένου των ταλαντώσεων των κυττάρων στην καλυτέρευση της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς των ανθρώπων και αυτό είναι πραγματικά πολύ επαναστατικό. Το να μπορεί δηλαδή να χρησιμοποίησει ένας άνθρωπος τις συχνότητες στην καθημερινότητά του, για να ζήσει μία ζωή πιο υγιή, γεμάτη ενέργεια, με καλύτερη διάθεση και χωρίς προβλήματα υγείας και όλα αυτά χωρίς την χρήση χημικών φαρμάκων και χωρίς καμία βλαβερή παρενέργεια όπως συνήθως έχουν όλα τα χημικά φάρμακα.

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ επαναστατικό, το ότι μέσω των ανακαλύψεων της επιστήμης έχουμε φτάσει στο σημείο να μπορεί κάποιος με το πάτημα ενός κουμπιού μίας μικρής φορητής συσκευής στο μέγεθος κινητού τηλεφώνου, να βελτιώνει την υγεία του, την διάθεσή του, την εμφάνισή του και όλα τα υπόλοιπα στα οποία συμβάλλει ο βιοσυντονισμός.

Ηλία, σε ποιο μέρος του σώματος πρέπει να τοποθετούνται οι συσκευές όταν χρησιμοποιούνται και γιατί;

 

Οι συσκευές μπορούνε να βρίσκονται μέσα σε μία τσέπη στο σακάκι μας, να κρέμονται από τον λαιμό μας, ή περασμένες στην ζώνη μας, όποτε φυσικά έχουμε ένα πρόγραμμα σε λειτουργία. Δεν χρειάζεται να έχουμε όλη την ημέρα την συσκευή πάνω μας παρά μόνο όταν την έχουμε σε λειτουργία. Αυτό εξαρτάται από πόσα προγράμματα συχνοτήτων χρησιμοποιούμε την ημέρα. Υπάρχουν προγράμματα τα οποία διαρκούν 10 λεπτά, άλλα 30 λεπτά και άλλα 60 λεπτά. Επίσης υπάρχουν ειδικές θήκες στις οποίες μπαίνουν μέσα οι συσκευές και μας παρέχουν την δυνατότητα να τις φοράμε στην ζώνη μας και προστατεύουν και τις συσκευές από την υγρασία. 

Οι συσκευές λειτουργούν με απλές μπαταρίες τύπου ΑΑ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η πλάτη της συσκευής να εφάπτεται με το σώμα μας γιατί από την πλάτη της συσκευής παράγονται οι συχνότητες, οι οποίες εδώ επί τη ευκαιρία να τονίσω ότι είναι χαμηλές και απολύτως  ασφαλείς και φιλικές στον ανθρώπινο οργανισμό. Καμία σχέση με τα βλαβερά ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγουν τα κινητά τηλέφωνα μας. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο παράγει 2400MHz (2400000000Hz) όταν το χρησιμοποιούμε, το οποίo σημαίνει ότι μας τηγανίζει τον εγκέφαλο και μας επιβαρύνει με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ενώ μία ασύρματη φορητή συσκευή βιοσυντονισμού παράγει από την κεραία της μόλις 100Hz.

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον βιοσυντονισμό τα παιδιά κι αν ναι από ποια ηλικία;

Τα παιδιά φυσικά και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές από βρέφη, μιας και όπως σου είπα οι συσκευές αυτές είναι ακίνδυνες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα από όλες τις ηλικίες. Αυτό που αλλάζει στα μικρά παιδιά είναι ο χρόνος διάρκειας της συχνότητας μιας και τα κύτταρα ενός μικρού παιδιού χρειάζονται πολύ λιγότερο χρόνο για να συντονιστούν.  

Αντίστοιχα σε έναν ηλικιωμένο διπλασιάζουμε τον χρόνο της συχνότητας σε σχέση με έναν ενήλικο. Όλες αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν στα εγχειρίδια οδηγιών των συσκευών. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι έχουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα με τις συσκευές μας και στα κατοικίδια ζώα. Υπάρχουν καταπληκτικά προγράμματα για παιδιά όπως είναι τα προγράμματα ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού, τα προγράμματα κατά της γρίπης ή αυτά της καλύτερης συγκέντρωσης στα μαθήματα κ.α.

Μετά από όλη αυτήν την ενδιαφέρουσα συνέντευξη – παρουσίαση που μας έκανες για τον Βιοσυντονισμό και τις συσκευές του, αν κάποιος θέλει να τις προμηθευτεί πού μπορεί να τις βρει και πως;

Αν κάποιος ενδιαφερθεί να αποκτήσει κάποια από τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού ή να μάθει περισσότερα για αυτήν την καταπληκτική τεχνολογία μπορεί να επικοινωνήσει με το website σας ή μπορεί να συμπληρώσει την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ηλία επαγγελματικά εκτός από επαγγελματίας των εναλλακτικών θεραπειών ασχολείσαι και με κάποια άλλη δουλειά;

Πέρα από τις εναλλακτικές θεραπείες, χτίζω και μία παγκόσμια επιχείρηση μέσω του Ίντερνετ με αυτές τις υπέροχες φορητές συσκευές του βιοσυντονισμού. Πιστεύω πολύ πώς αυτή η τεχνολογία πρέπει να φτάσει μέχρι τα άκρα της γης. Ακόμη και στα πιο απομονωμένα χωριά. Γιατί αυτές οι συσκευές μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας να έχουν μία καλύτερη υγεία και να ζήσουν μία καλύτερη ζωή. Το έχω θέσει λοιπόν ως αποστολή μου να μάθουν όλοι για αυτές τις συσκευές. Να ενημερώσω σε αυτό το σημείο για όσους από τους αναγνώστες σας μπορεί να ενδιαφέρονται ότι αναζητώ και συνεργάτες οι οποίοι μπορεί να ενδιαφέρονται να με βοηθήσουν στην εξάπλωση αυτής της τεχνολογίας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό αμοιβόμενοι φυσικά με προμήθειες.

Με αφορμή την ερώτηση αυτή που μου κάνεις Κυριάκο, για το αν ασχολούμαι και με κάποια άλλη δουλειά πέρα από την κύρια μου δραστηριότητα, αυτό που ανέφερα στην αρχή του άρθρου για την υγεία, ότι είναι δηλαδή προσωπική μας ευθύνη, ισχύει και για τα οικονομικά μας. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα οικονομικά μας και όλα είναι θέμα επιλογών. Κανένας δρόμος δεν είναι, ούτε ήταν ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα, εκτός πολύ λίγων εξαιρέσεων. Πάντα συνέβαιναν αναποδιές και ανακατατάξεις στην οικονομία και πάντα όποιος ήταν «ανοιχτός» έβρισκε και βρίσκει λύσεις. Η συνεργασία μου με την εταιρία που κατασκευάζει τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού είναι μία από τις λύσεις που βρήκα εγώ και κάνω ανοιχτό κάλεσμα μέσα από αυτό το άρθρο σε όποιον θέλει να συνεργαστούμε να επικοινωνήσει μέσω του greekaffair.gr ή να συμπληρώσει την φόρμα επικοινωνίας στο τέλος του άρθρου γράφοντας “Με ενδιαφέρει το επαγγελματικό κομμάτι” στο πεδίο “Το μήνυμά σας”.

Πόσο διαδεδομένος είναι ο βιοσυντονισμός στον κόσμο και πώς τα πάει στην Ελλάδα;

Ο βιοσυντονισμός ως μέθοδος γενικά Κυριάκο είναι αρκετά γνωστός. Στην Γερμανία π.χ. υπάρχουν 6.000 βιοσυντονιστές. Και στην Ελλάδα τον γνωρίζουν πολλοί μιας και έχει έρθει στην Ελλάδα από το έτος 2000 τουλάχιστον. Ο βιοσυντονισμός υπάρχει ως μέθοδος από το 1934 (Αμερική, Dr Royal Raymond Rife), και αφού χάθηκαν για κάποια χρόνια τα ίχνη του, στην Ρωσία και στην Ευρώπη ξανά ανακαλύφθηκε και ξανά εφαρμόστηκε μετά το 1970 από Γερμανούς και Ρώσους επιστήμονες (Franz Morell, Erich Rasche και Reinhard Voll).

Είναι μία επιστήμη η οποία συνεχώς εξελίσσεται και γι αυτό εν έτη 2016 έφτασαν οι Ρώσοι στο σημείο να δημιουργήσουν μικρές ατομικές ασύρματες φορητές συσκευές βιοσυντονισμού στο μέγεθος κινητού τηλεφώνου. Να φανταστείς ότι η πρώτη συσκευή βιοσυντονισμού ήταν σε μέγεθος όσο είναι μία δίφυλλη ντουλάπα. Μετά έγιναν στο μέγεθος μίας βαλίτσας. Μετά στο μέγεθος ενός λάπτοπ και τώρα πλέον στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου.

Η επιστήμη και η τεχνολογία όπως πολύ καλά ξέρεις Κυριάκο εξελίσσονται ραγδαία στην εποχή μας. Πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει ένα τεστ βιοσυντονισμού ή μία θεραπεία βιοσυντονισμού αλλά αυτό που είναι το πολύ καινοτόμο και πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει  σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η ύπαρξη των ασύρματων, μικρών φορητών συσκευών βιοσυντονισμού οι οποίες ανοίγουν τεράστιους καινούριους δρόμους σε αυτήν την μέθοδο βελτίωσης της υγείας, μιας και τώρα μπορεί ο καθένας να κάνει καθημερινά βιοσυντονισμό στο σπίτι του, στο γραφείο, στις διακοπές του, κατά την διάρκεια που αθλείται και όποτε άλλοτε θέλει, χωρίς να χρειάζεται να κάνει συνεχείς επισκέψεις σε έναν βιοσυντονιστή το οποίο είναι και χρονοβόρο αλλά και έχει και μεγάλο κόστος.

Πες μας μερικά από τα αποτελέσματα του βιοσυντονισμού σε Έλληνες.

Αποτελέσματα έχουμε με την τεχνολογία του βιοσυντονισμού σε αρκετά άτομα τα οποία έπασχαν από δερματικά προβλήματα όπως είναι η ψωρίαση και το έκζεμα. Μία γιαγιά από την Θεσσαλονίκη η οποία είχε ρευματοειδή πολυαρθρίτιδα μετά από 25 χρόνια βρήκε λύση με τις συσκευές μας στο πρόβλημά της και έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Ένα άλλο παιδάκι που ήταν γεμάτο πύον στα γεννητικά του όργανα και στα πατουσάκια του έγινε καλά με την τεχνολογία μας. Οι πονοκέφαλοι και το άσθμα ενός νέου 25 ετών φύγανε μετά από 6 μήνες χρήσης των συσκευών. Άνθρωποι που υπέφεραν από αϋπνίες ξαναβρήκαν τον ύπνο τους. Άνθρωποι που πονούσαν, οι πόνοι τους ελαττώθηκαν ή εξαφανίστηκαν με την χρήση των προγραμμάτων κατά του πόνου που διαθέτουν οι φορητές συσκευές. Ένας άντρας από την Κατερίνη ο οποίος είχε βγάλει έρπητα ζωστήρα στο πρόσωπο έγινε καλά με την τεχνολογία μας. Ένας γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός βρήκε λύση στην ουρική αρθρίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Μία κυρία με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα ξεφορτώθηκε τις μπουκάλες του οξυγόνου στις οποίες ήταν εγκλωβισμένη για χρόνια. Άνδρας 30 χρονών με ρινοραγία την οποία είχε για 5 χρόνια, η ρινοραγία σταμάτησε. Μία κοπέλα 35 ετών με ελκώδη κολίτιδα κατάφερε να βρει λύση στο πρόβλημά της. Και εκατοντάδες ακόμη εμπειρίες βελτίωσης της υγείας ή ακόμη και πλήρης αποκατάστασης της έχουμε με την τεχνολογία μας.

Ηλία θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που δέχτηκες να σε φιλοξενήσουμε στο greekaffair.gr

Εγώ ευχαριστώ εσένα και την Αδαμαντία για την πρόσκληση Κυριάκο. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθεί ο κόσμος για τις καινούριες τεχνολογίες που έχουν βγει για την βελτίωση της υγείας του και ήταν μεγάλη μου χαρά να μεταδώσω αυτές τις πληροφορίες στους αναγνώστες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Εναλλακτική ιατρική και Βιοσυντονισμός (2)

Συνέντευξη Κυριάκος Τσικορδάνος

Φωτογραφία Αδαμαντία Λαουμτζή

www.greekaffair.gr