«Ραδιοφωνικό Greekaffair»: Επανάληψη της εκπομπής με καλεσμένους, την Νάϊρα Αλεξοπούλου και τον Νίκο Σκούφα!

Η Εκπομπή Ραδιοφωνικό GreekAffair για δεύτερη σεζόν κοντά σας. Ο Τσίκο και η Αδαμαντία σας φέρνουν ένα δίωρο γεμάτο μουσική, κέφι και πολύ όμορφη κουβέντα. Κάθε Δευτέρα στις 8μμ ώρα Ελλάδας, με συνεντεύξεις γνωστόν αλλά και νέον ταλέντων από τον χώρο της Μουσικής του Θεάτρου και γενικά άτομα με τα οποία μπορούμε να ταυτιστούμε και να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες.  

naira-skoufas

Μετά από πολλά μηνύματα σας για επανάληψη των εκπομπών…σας ακούσαμε και εκπληρώνουμε την επιθυμία σας! Απολαύστε τους! Δευτέρα 3/10 8μμ – 10μμ μόνο στο sfinakiafm! 

Αυτή την Δευτέρα 3/10 θα έχουν καλεσμένους τους τον Νίκο Σκούφα και την Νάιρα Αλεξοπούλου. Ελάτε να περάσουμε δυο ώρες ξεγνοιασιάς και να απολαύσουμε το Ραδιοφωνικό GreekAffair στο www.sfinakiafm.com

Η Νάϊρα Αλεξοπούλου είναι μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια με πλούσια παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλές μεγάλες συνεργασίες.

Η Νάϊρα βρέθηκε στο χώρο του Θεάτρου Χυτήριο και συνομίλησε με την Αδαμαντία και τον Κυριάκο σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Νίκος Σκούφας, έχει παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα από το 2000, η οποία χαρακτηρίζεται από ανοδική πορεία και σημαντικές συνεργασίες! Η αγάπη του για το τραγούδι, δε μένει μόνο στο ερμηνευτικό κομμάτι. Καταπληκτικές στιχουργικές και συνθετικές εμπνεύσεις συμπληρώνουν το παζλ της ιδιαίτερης και δημιουργικής καλλιτεχνικής του φύσης!
Είναι ένα νέο παιδί και αξιόλογο καλλιτέχνη – ερμηνευτή σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αυτά και άλλα πολλά. Συντονιστείτε για να τον ακούσετε Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, 8μμ με 10μμ ώρα πατρίδας! Μόνο στο sfinakiafm!
«Μην ξεχνάτε ότι είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας. Ο νους μας είναι σαν ραδιοφωνικός πομπός που στέλνει σήματα στους άλλους να αντιδράσουν απέναντί μας, με τον τρόπο που αντιδρούν.»

ΧΟΡΗΣΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 

zarka-villas-logo-png

Zarakes, 34017 Krieza, Evia, Greece
Tel.: +30 22230 54059, Mob.: +30 698 672 63069

website: http://www.zarkavillas.com/enthantment-on-evia.aspx

Facebook: Zarka Villas