Η Ελένη Καρακάση είναι η μεγάλη νικήτρια στο 9o live του Your Face Sounds Familiar. Η γνωστή ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε Susan Boyle και καθήλωσε κοινό, κριτική επιτροπή και τηλεθεατές.

98711af0-bc05-459c-a3bd-9b46b697b610

Η Josephine Wendel άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος του talent show ενσαρκώνοντας την πριγκίπισσα Elsa από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία της Disney «Frozen», ερμηνεύοντας εξαιρετικά το «Let it go».

MARK0244

Ο Όθωνας Μεταξάς πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση ως γυναίκα, υποδυόμενος τη Νάνα Μούσχουρη

MARK0405

και δέχθηκε πολύ καλές κριτικές. Η Ματθίλδη Μαγγίρα βγήκε στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» με μια εξαιρετική εμφάνιση ως Madonna, ερμηνεύοντας το γνωστό τραγούδι «Frozen» και ενθουσίασε τους πάντες. MARK0528

 Στη συνέχεια ο Σταμάτης Γαρδέλης πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα απαιτητική μεταμφίεση, ενσαρκώνοντας τον Αντώνη Ρέμο.

MARK0709

Η Ελένη Καρακάση, αναδείχθηκε νικήτρια ενσαρκώνοντας την Susan Boyle. Η ερμηνεία της καθήλωσε κοινό, τηλεθεατές και κριτική επιτροπή.

MARK0837

Ο Γιάννης Κρητικός προκάλεσε άφθονο γέλιο σε κοινό και κριτική επιτροπή σε μια απολαυστική εμφάνιση ως Ξανθή Περάκη.

MARK0974

Στη σκηνή του show ανέβηκε στη συνέχεια ο Δήμος Μπέκε, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση ως Michael Bolton αποσπώντας πολύ καλές κριτικές από την επιτροπή.

MARK1808

Η Αποστολία Ζώη ενσάρκωσε με επιτυχία την Ellie Goulding τραγουδώντας το «Love Me Like You Do».

MARK0277

Ο Βαλάντης αφήνοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, τραγούδησε το «Φυσάει πολύ» του Γιάννη Πλούταρχου,

MARK1593

ενώ το διαγωνιστικό μέρος έκλεισε με την Βαλέρια Κουρούπη να εμφανίζεται ως Joan Jett και να ξεσηκώνει το κοινό με την μεγάλη επιτυχία της δεκαετίας του ΄80 «I Hate Myself For Loving You».

MARK1378

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του «Your Face Sounds Familiar» έδωσε την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, η μεγάλη νικήτρια του 9ου Live, Ελένη Καρακάση, προσέφερε τα έσοδα στο Σύλλογο «Η ΠΙΣΤΗ».