Τα πληρώνεις μια περιουσία, τα λατρεύεις, σε πηγαίνουν παντού.

Τα παπούτσια σου αξίζουν τον πιο στιλάτο και πρωτότυπο τρόπο αποθήκευσης! Εδώ είναι μια συλλογή από εικόνες που θα σας δώσει υπέροχες ιδέες.

Κουτιά με φωτογραφίες

Μπορείς να αγοράσεις φτηνά χάρτινα κουτιά ή να αξιοποιήσεις αυτά που ήδη έχεις για να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου. Μια ταμπελίτσα με τη φωτογραφία του παπουτσιού έξω από το κάθε ένα, θα σε βοηθήσει να βρίσκεις εύκολα το ζευγάρι που θες!

ιδέες-για-αποθήκευση-παπουτσιών

Κουβάδες

Εκτός από κουτιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κουβάδες, βάζοντας επίσης ταμπελάκια. Θα είναι τέλειο αν μπορούσες να τους τακτοποιήσεις όπως στη φωτογραφία, σε ένα έπιπλο δηλαδή, τον έναν πάνω από τον άλλον.

κουβαδες

Ξύλινη παλέτα

Εκτός από ένα σωρό άλλες χρήσεις, οι ξύλινες παλέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν εναλλακτικές παπουτσοθήκες. Εξίσου χρήσιμοι μπορεί να αποδειχτούν και οι κουβάδες από μπογιές που μπορεί να έχεις στην αποθήκη σου ή να βρεις στο εμπόριο. Τους βάζεις στον τοίχο και βολεύεις με στιλ τα φλατ παπούτσια.

Ξύλινη παλέτα

 

Καφάσια

Σε άλλα ξύλινα είδη που μπορούν να αξιοποιηθούν ποικιλοτρόπως, είναι και τα καφάσια. Αν τα χρωματίσεις όπως εσύ θες και τα βάλεις στον τοίχο, μετατρέπονται σε πρωτότυπα ράφια.

ιδέες-για-αποθήκευση-παπουτσιών (3)

ιδέες-για-αποθήκευση-παπουτσιών (6)

Κρεμάστρα

Μια καλή λύση για να έχεις τακτοποιημένα τα παπούτσια σου, είναι να τα κρεμάσεις! Μπορείς πολύ εύκολα να μετατρέψεις τις κλασικές σιδερένιες κρεμάστρες, σε εξαιρετικές για τα παπούτσια σου. Εξοικονομείς χώρο και βρίσκεις το ζευγάρι που χρειάζεσαι στη στιγμή.

ιδέες-για-αποθήκευση-παπουτσιών

Σαν κουρτίνα

ιδέες-για-αποθήκευση-παπουτσιών (2)

Μπορείς να βολέψεις τα αγαπημένα σου σταράκια ή τα παιδικά παπουτσάκια, σε ένα… κουρτινόξυλο. Υπάρχουν κάποια στην αγορά αρκετά οικονομικά ή μπορείς να το κάνεις και με βραχίονα μπάνιου. Φυσικά θα χρειαστείς και ειδικά κλιψάκια για να βάλεις στους κρίκους, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Σκάλα

Μια ξύλινη σκάλα είναι μια πολύ καλή λύση για να βάλεις σε τάξη τα ψηλοτάκουνα!

σκάλα-παπούτσια

Ράφια

Βάλε στα ράφια τα παπούτσια σου. Θα τα βρίσκεις εύκολα, θα τα θαυμάζεις συχνά και θα είναι πάντα τακτοποιημένα.

ράφια-παπούτσια

 

Εικόνες: Pinterest