«Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα την Τρίτη 24 Μαίου  στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ISTORIES1

Η ιστορία του ελληνικού χρέους: Η «αναδιάρθρωση», το «κούρεμα», η «απομείωση», η λύση που συζητείται στο Eurogroup – αλήθειες και μύθοι.

Μια αποκλειστική, και αποκαλυπτική, συνέντευξη του «υπαρχηγού» της Μέρκελ, Μίκαελ Φουξ στη Σία Κοσιώνη: Ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών (CDU – CSU) μιλά για τις προθέσεις της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, δείχνει τις «κόκκινες γραμμές» του Βερολίνου στο θέμα του χρέους και στέλνει καθαρά πολιτικά μηνύματα.

Ακόμη:

Την ημέρα της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup όπου μπαίνει στο τραπέζι το θέμα ελάφρυνσης του χρέους, ο Παύλος Τσίμας παρουσιάζει όλες τις πτυχές της εξαετούς μάχης για το χρέος και τα σενάρια της επόμενης μέρας.

Πόσα χρωστάμε, σε ποιούς, και τί θα πληρώσουμε; Τί έγινε από το 2010 μέχρι σήμερα – τί μπορεί πραγματικά να γίνει στο εξής; Θα υπάρξει, και ποιός θα είναι, συμβιβασμός μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας για το ελληνικό χρέος; Και, είναι η ελάφρυνση του χρέους η πραγματική λύση για το ελληνικό δράμα;

Μιλούν Γκίκας Χαρδούβελης, Νίκος Χριστοδουλάκης, Φίλιππος Σαχινίδης, Γιάννης Μηλιός και κορυφαίοι ευρωπαίοι αναλυτές –ανάμεσά τους, ο διευθυντής του CEPS Ντάνιελ Γκρος και ο οικονομολόγος του Bruegel Ζολτ Ντάρβας.