Καλημέρα φίλες μου , πιστός στο ραντεβού μου και σήμερα εδώ στο greekaffair.gr σας εχω ετοιμάσει μια παραδοσιακή συνταγή Καγιανάς Καλαμάτας  ένα πιάτο με πολλά αρώματα.

kagianas

ΥΛΙΚΑ

4-5 ΩΡΙΜΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ

3 ΑΥΓΑ

3-4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΣΤΟ

4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτουμε την τομάτα, αφού στεγνώσουν τα υγρά τις τομάτας ρίχνουμε τα κομμάτια του παστού και την φέτα μας. Αφήνουμε να πάρουν μερικές βράσεις, χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ τα ρίχνουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε ελαφρά.

Αν δεν σας αρέσουν τα πικάντικα μην ρίξετε αλατοπίπερο γιατί η φέτα είναι αλμυρή και το παστό πικάντικο.