Καλαθάκι Λήμνου παναρισμένο με φιστίκι αιγίνης του Γιώργου Τσελεμεντέ.

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Παίρνουμε κάθε μια φέτα τυρί και την περνάμε  αφού πρώτα την βρέξουμε από το αλεύρι μετά από το αυγό και μετά από το φυστίκι Αιγίνης. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λάδι και τηγανίζουμε την κάθε φέτα από 2 περίπου λεπτά την κάθε πλευρά.Σερβίρουμε ρίχνοντας από επάνω το θυμάρι.

ΥΛΙΚΑ

4 ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΛΗΜΝΟΥ

100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ

1 ΑΥΓΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ

ΛΙΓΟ ΘΥΜΑΡΙ

 

www.greekaffair.gr