ΥΛΙΚΑ:

 

500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

125 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ \

125 ΦΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΛΙΕΣ

125 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

2 ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ

250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑ

2-4 ΑΥΓΑ

1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ

ΛΙΓΟ ΡΙΓΑΝΗ

ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Παίρνουμε τις ελιές και τους αφαιρούμε τα κουκούτσια, ψιλοκόβουμε το δύοσμο τρίβουμε το κρεμμύδι σε τρίφτη και αλέθουμε σε μπλέντερ τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ εκτός απο τις ελιές,και προσθέτουμε  το μπέικιν και το αλεύρι φροντίζοντας η ζύμη μας να είναι μαλακή και λίγο σφικτή.

Αφήνουμε την ζύμη μας να ξεκουραστεί 15-20 λεπτά, κατόπιν προσθέτουμε τις ελιές και ανακατεύουμε ελαφρώς.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι για να ζεσταθεί, και με ένα κουτάλι <<κόβουμε>> τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε.

 

www.greekaffair.gr