ΥΛΙΚΑ

4 ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ

1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

10 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΣΤΙΦΑΔΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ

1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΝΕΛΑ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ

ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τις φέτες κρεμμυδιού, προσθέτουμε τις μπριζόλες μια μια να σοταριστούν και τα ρίχνουμε όλα μαζί σε μια κατσαρόλα , τα αφήνουμε να πάρουν μιά βράση και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια στιφάδου την κανέλα το αλάτι το πιπέρι λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι μπριζόλες μας και να μείνουν με λίγη σάλτσα.