Καθαρίστε φυσικά τις τοξίνες από τις αρρώστιες στο παιδικό σώμα για να φύγουν όλα τα κρυολογήματα!

Και ναι ήρθε και αυτή η εποχή της γνωστής πράσινης μύξας που πάντα συνοδεύει την περίοδο της έναρξης των σχολείων…

Δυστυχώς ποτέ δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τα κρυολογήματα και με το που σκάει μύτη η πρώτη μύξα τότε αρχίζουμε να στύβουμε πορτοκαλάδες και να μαγειρεύουμε σούπες. Το κακό είναι ότι κολλάνε και οι υπόλοιποι του σπιτιού και το πράγμα χειροτερεύει οικογενειακά.

Προχθές όμως δοκίμασα κάτι εντελώς φυσικό και νομίζω πως κάτι έκανε.

Το μπάνιο αποτοξίνωσης βοηθάει να διώξεις τις τοξίνες από το σώμα και να απορροφήσεις υπέροχα ιχνοστοιχεία τα οποία θα δυναμώσουν το ανοσοποιητικό του παιδιού σου.

Οι τοξίνες που έχει ένα παιδικό σώμα μαζεύονται από τo καυσαέριο, τα συντηρητικά φαγητών, καθαριστικά σπιτιού και άλλα χημικά που δεν φαίνονται αλλά είναι υπαρκτά. Το μπάνιο αποτοξίνωσης μπορεί να καθαρίσει το σώμα από όλα αυτά χάρη στα άλατα μαγνησίου που εμπεριέχει. Μια φορά την εβδομάδα μπορείτε να το κάνετε για προληπτικούς λόγους και αν αρρωστήσουν το κάνεις την ίδια ημέρα.

Για παιδιά: ½ κούπα άλατα θειικής μαγνησίας, 2 κουταλιες σουπας baking soda

Για ενήλικες: 1 κούπα άλατα θειικής μαγνησίας, 4 κουτ.σουπας baking soda

Οδηγίες:

Γεμίζεις την μπανιέρα με χλιαρό νερό και προσθέτεις μέσα τα άλατα με την baking soda. Καλό θα είναι να μείνει μέσα στο νερό το λιγότερο 15-20 λεπτά. Το σώμα πρώτα θα αποβάλλει τις τοξίνες και μετά θα απορροφήσει τα ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να τους διαβάσετε κάποιο παραμύθι ή να τα αφήσετε να παίξουν με κάποιο παιχνίδι μέσα στην μπανιέρα για να καθίσουν αυτά τα 20 λεπτά. Είναι σημαντικό να προσέχετε να μην πιουν το νερό αυτό γιατί λειτουργεί σαν καθαρτικό και θα έχουν διάρρεια μετά. Μετά το μπάνιο να πιούνε αρκετό νερό!

Τα άλατα μαγνησίου βοηθάνε και στον ύπνο οπότε προτιμότερο είναι να γίνει πριν τον ύπνο μια και θα τα βοηθήσει να κοιμηθούνε με ηρεμία.

Πού θα το αγοράσω:

Σε φαρμακείο που πουλάει φυσικά προϊόντα ζητήστε τα ως epsum salts ή αλλιώς άλατα θειικής μαγνησίας!

Απολαύστε και εσείς και το παιδί σας το μπάνιο αποτοξίνωσης!

Σαμπά Ναταλί 

childit.gr