Κότσι Χοιρινό του Γιώργου Τσελεμεντέ.

Κότσι Χοιρινό του Γιώργου Τσελεμεντέ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Παίρνουμε τα κότσια τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλείφουμε με την μουστάρδα, τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ ταψί τα περιχύνουμε με την μπύρα προσθέτουμε λίγο νερό ρίχνουμε μέσα το δενδρολίβανο και τα σκόρδα και τα σκεπάζουμε πολύ καλά πρώτα με λαδόκολλά και μετά με αλουμινόχαρτο. Εαν θέλουμε μαζί με την μπύρα και το νερό ρίχνουμε και το χυμό απο τα πορτοκάλια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 2 ώρες, ανοίγουμε και γυρνάμε τα κότσια μας ξανακλείνουμε και ψήνουμε για άλλη 1 ώρα στους 180 και άλλη 1 ώρα στους 140 βαθμούς.

ΥΛΙΚΑ

2 ΚΟΤΣΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ

1/2 ΛΙΤΡΟ ΜΠΥΡΑ

ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

1 ΚΛΩΝΑΡΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 6-7 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ