Όταν το Μοσχαράκι με Μελιτζάνες γίνεται λατρεία για τον ουρανίσκο του Γιώργου Τσελεμεντέ.

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, κατόπιν προσθέτουμε το κρέας και αφού πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε τις μελιτζάνες. Αφού τις ανακατέψουμε δυό τρείς φορές προσθέτουμε την τομάτα και συμπληρώνουμε με νερό μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό μας. Προσθέτουμε το ανάλογο αλάτι πιπέρι και λίγη ζάχαρη το αφήνουμε να πάρει μια βράσει και κατόπιν χαμηλώνουμε την φωτιά, αφήνουμε να βράσει για 2 ώρες περίπου.

ΥΛΙΚΑ

3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

1 ΚΙΛΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΛΑΔΙ

1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΖΑΧΑΡΗ

 

www.greekafffair.gr