Μοσχαράκι βραστό του Γιώργου Τσελεμεντέ

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρέας και τα λαχανικά μας και σε χαμηλή φωτιά το αφήνουμε να σιγοβράσει. Όταν είναι έτοιμα τα λαχανικά τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα μας. Μόλις ετοιμαστεί και το κρέας μας τα σερβίρουμε όλα μαζί σε μια πιατέλα. Το ζωμό τον σερβίρουμε σε μπολάκι.

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΙΛΟΤΟ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ

2 ΚΑΡΟΤΑ

2 ΠΑΤΑΤΕΣ

ΛΙΓΟ ΣΕΛΙΝΟ

2 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ