Μπες και εσύ στην κλήρωση για ένα γεύμα για 2 άτομα στο πολίτικο εδεσματοπωλείο “Μουσικοθεραπευτήριο” εκεί που η διασκέδαση και το καλό φαγητό γίνονται απόλαυση !!!

Για της ημέρες Παρασκευή και Σάββατο βράδυ! 
Κάνετε like στην σελίδα του greekaffair.gr και  αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση ενώ στην συνέχεια στείλτε μας τα στοιχειά σας (ονοματεπώνυμο και τηλ) και δηλώστε συμμετοχή για ένα γεύμα για 2 άτομα.

Μπείτε στην κλήρωση:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

Το μήνυμά σας

Το πολίτικο εδεσματοπωλείο «ΜουσικοΘεραπευτήριο», είναι συνώνυμο των αξεπέραστων γεύσεων, των αλησμόνητων μουσικών βραδιών, της καλαίσθητης και γουστόζικης ατμόσφαιρας που κερδίζει αμέσως τον επισκέπτη, αλλά και της ασύγκριτης φιλοξενίας και εξυπηρέτησης. Η ύπαρξη και λειτουργία του «ΜουσικοΘεραπευτηρίου», το οποίο, κατά κοινή ομολογία, αποτελεί στολίδι για τη γειτονιά των Ταμπουρίων, οφείλεται στην οικογένεια του -καταγόμενου από την Κωνσταντινούπολη- Αβραάμ Πετρίδη. Η αγάπη της οικογένειας Πετρίδη για το καλό, ποιοτικό φαγητό σε συνδυασμό με το πάθος της για τελειότητα σε όλα τα επίπεδα, εγγυάται την ικανοποίηση και του πλέον απαιτητικού. Και την πετυχαίνει!
 unnamed (16)