ΥΛΙΚΑ: 500 γραμμάρια αλεύρι , 125 γραμμάρια ελαιόλαδο , 500 γραμμάρια μύδια , 125 γραμμάρια κρεμύδι . 2 κρεμμυδάκια φρέσκα , 250 γραμμάρια γάλα , 2-4 αυγά , 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν παουντερ, 1/2 μάτσο άνιθο , λίγο νερό , αλάτι , πιππέρι , λαδιγιά τηγάνισμα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παίρνουμε τα μύδια τα πλένουμε καλά και τους αφαιρούμε τυχόν τρίχες που έχουν μέσα, ψιλοκόβουμε τον άνιθο τρίβουμε το κρεμμύδι και αλέθουμε τα κρεμμύδια τα φρέσκα. Παίρνουμε και κρατάμε στην άκρη τα μύδια το μπέικιν και το αλεύρι. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν μέχρι να γίνουν μια ζύμη μαλακή και λίγο σφικτή(για αυτό λέμε στη συνταγή λίγο νερό βάζουμε όσο χρειάζεται). Αφήνουμε να ξεκουραστεί το μείγμα για 15 λεπτά. Προσθέτουμε τα μύδια  και ανακατεύουμε ελαφρά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι για να ζεσταθεί, και με ένα κουτάλι <<κόβουμε>> τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε. Σερβίρονται ζεστοί και κρύοι.

greekaffair.6gr