Ανανεωμένο, πιο ανάλαφρο και πιο κοντά στο θεατή, εμφανίζεται το νέο πρόγραμμα του Mega, το οποίο φέτος αλλάζει σήματα (πιο ανάλαφρα, πιο ονειρικά και αισιόδοξα) και moto: από Mega μου σε Mega, Mega. Καλές, ελληνικές σειρές επιστρέφουν στο πρόγραμμά του, δίνοντας σαφές μήνυμα ποιότητας στον ανταγωνισμό.

Στην παρουσίαση του προγράμματος 2014 – 2015 σε δημοσιογράφους και ανθρώπους των media, τονίστηκε ιδιαίτερα από το κανάλι, η διάθεση αλλαγής επικοινωνίας με τον θεατή, μια επιστροφή στον «πυρήνα» του, πράγμα που επιτυγχάνεται με την επιλογή νέων προσώπων, δημοσιογράφων και ηθοποιών, και μιας θετικότερης διάθεσης. Αποτέλεσμα εξαντλητικής εργασίας και κόπου από μια πολύ δεμένη ομάδα με αγάπη και σεβασμό στον τηλεθεατή, όπως τονίστηκε.

«Θέλουμε να κάνουμε πράγματα που μας εκφράζουν. Βγάζουμε καλή διάθεση και ερχόμαστε κοντά στην κοινωνική πραγματικότητα. Θέλουμε να έχουμε μια σειρά που μιλά για τις αντιφάσεις της ελληνικής κοινωνίας, με τον τρόπο που το κάνει ο Παπαπέτρου στο Κάτω Παρτάλι.»

 mega1

«Θέλουμε να έχουμε μια σειρά που μιλά για τις ανισότητες και για το πώς μπορείς να ξεφύγεις από αυτές. Το κάνει με το εξαιρετικό κωμικό του ταλέντο ο Καπουτζίδης, σε μια σειρά έκπληξη-κωμική αλλά πάρα πολύ μέσα στη σημερινή ελληνική κοινωνία, με αιχμηρότητα, την «Εθνική Ελλάδος».

 «Έχουμε ανάγκη να μιλήσουμε για την αληθινή φιλία, θα το δείτε σε μια σειρά που υπογράφει μια νέα κοπέλα η Αλεξάνδρα Κάππα, τις «Ηρωίδες» που θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν.»

 mega2

 Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, «Δικαίωση», γυρισμένη στη Σύρο, η οποία θα προβάλλεται στην prime time ζώνη, δύο φορές την εβδομάδα, μια σειρά γυρισμένη με διεθνείς προδιαγραφές, και την οποία έχουν ήδη ενδιαφερθεί να αγοράσουν ξένα κανάλια!

 Πέρα από όσα ήδη αναφέραμε, στο καινούριο πρόγραμμα του Mega, εξακολουθούν οι σειρές «Κλεμμένα όνειρα» και «Ονειρο Ήταν». Στο ψυχαγωγικό κομμάτι θα δούμε τον Μάρκο Σεφερλή, στην πρωινή ζώνη και στο «Mega με Μία», τον Άρη Πετρετζίκη σε δύο εκπομπές, αλλά και τον Χρήστο Ανθόπουλο στην κωμική ανατρεπτική εκπομπή με συνεντεύξεις και πορτρέτα με τον πρωτότυπο τίτλο “Εεεεε”!

 Επίσης στο κομμάτι της ψυχαγωγίας θα δούμε το «The Music School», ένα τηλεοπτικό μουσικό σχολείο για παιδιά, όπου τις «φωνές» βάζουν οι μαθητές και όχι οι δάσκαλοι, το φιλόδοξο «Rising Star», ένα σύγχρονο μουσικό talent show, όπου το κοινό παίζει αποφασιστικό ρόλο στην τελική κρίση, αλλά και την ενότητα «Mega Θέατρο», όπου θα απολαύσουμε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση θεατρικών έργων της προηγούμενης σεζόν.

 Παρουσίαση του νέου προγράμματος του Mega μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.youtube.com/playlist?list=PL_AVbb8Ku5p9rLu5gAhmkJY-I_h86Y_lM