ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2014-2015.

Φέτος είναι «Όλοι Εδώ», όλοι οι πρωταγωνιστές, οι παρουσιαστές, οι τηλεθεατές. Βρίσκονται όλοι στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το οποίο για τη σεζόν 2014-2015 είναι πιο πλούσιο από ποτέ, και γεμάτο εκπλήξεις, συγκινήσεις, ενημέρωση και διασκέδαση.

ant11

Όθωνας Μεταξάς – Λίνα Σακκά

 Η παρουσίαση απέδειξε πως η νέα καμπάνια του σταθμού με μήνυμα «Όλοι εδώ» είναι πιο επίκαιρη από ποτέ: 6 σειρές ελληνικής μυθοπλασίας, το εγκυρότερο Δελτίο Ειδήσεων, 4 δημοφιλή shows, 4 αγαπημένες ψυχαγωγικές ελληνικές παραγωγές, 4 ενημερωτικές εκπομπές, 2 κοινωνικές εκπομπές, 2 κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, μοναδικές ξένες σειρές και ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή, αγαπημένοι παρουσιαστές και πρωταγωνιστές, είναι «Όλοι Εδώ»… στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

ant12

Νίκος Μουτσινάς – Μαρία Μπεκατώρου – Σπύρος Σούλης

 Η βραδιά άνοιξε με ένα εντυπωσιακό διαδραστικό δρώμενο στην οθόνη της Στέγης, το οποίο αποτύπωσε τη φιλοσοφία της καμπάνιας «Όλοι Εδώ». Στη συνέχεια, αφού μίλησαν ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού και ο Managing Director του ΑΝΤΕΝΝΑ Group Peter Smith, προβλήθηκε το σχετικό video με την πρόταση του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2014-2015 και ακολούθησαν οι ομιλίες του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 TV και επικεφαλής των τηλεοπτικών επιχειρήσεων του Ομίλου Antenna στην Ελλάδα και την Κύπρο, Στρατή Λιαρέλλη και του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 ΤV, Γιάννη Λάτσιου.

ant13

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά – Σάκης Ρουβάς – Κατερίνα Γκαγκάκη

 Ο κ. Κυριακού έκανε ειδική αναφορά στην δραστηριοποίηση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο χώρο της διαδικτυακής τηλεόρασης. «Το 80% των Ελλήνων που χρησιμοποιεί το internet δηλώνει πως παρακολουθεί τηλεόραση online, ενώ το 68% πως όταν ακούει τον όρο «WebTV» σκέφτεται αυτομάτως τον ANT1. Διακρίνοντας εγκαίρως τα νέα δεδομένα, παρουσιάσαμε το NETWIX, το πρώτο διαδικτυακό ελληνικό κανάλι με αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο».

Μιλώντας για το στρατηγικό πλάνο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ συμπλήρωσε: «Ένα χρόνο πριν, στην ίδια ακριβώς εκδήλωση, αναλύσαμε το στρατηγικό μας πλάνο για τη νέα σεζόν και είπαμε ότι βασικός μας στόχος ήταν η πρωτιά στην τηλεθέαση και στο μερίδιο της διαφημιστικής δαπάνης. Σήμερα, είμαστε υπερήφανοι που πετύχαμε αυτόν το στόχο. Η παραμονή στην κορυφή απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια, υψηλό επίπεδο παραγωγής, πειθαρχία στις δαπάνες, σεβασμό στους τηλεθεατές και επίγνωση του κοινωνικού μας ρόλου».

 ant14

 

Κατερίνα Στικούδη

 Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 TV, Γιάννης Λάτσιος, μιλώντας για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, ανέλυσε το σκεπτικό πάνω στο οποίο βασίστηκε ο σχεδιασμός του. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι διατηρούνται τα προγράμματα που το ελληνικό κοινό επιβράβευσε με την εμπιστοσύνη του, ενώ προστίθενται ισχυρές δόσεις μυθοπλασίας εξισορροπώντας το μείγμα ώστε να καλύπτει όλες τις διαφορετικές ανάγκες των σύγχρονων κοινών. Κλείνοντας τόνισε πως: «Αυτό που αλλάζει στο μείγμα της φετινής σεζόν είναι πως ενώ κρατάμε όλα τα πετυχημένα προγράμματα των προηγούμενων δύο ετών προχωράμε και σε σημαντική ενίσχυση της μυθοπλασίας».

ant15

 

Βαγγέλης Περρής – Δούκισσα Νομικού

 Αυτή τη σεζόν, το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αποτελεί ίσως την πληρέστερη και πιο άρτια τηλεοπτική πρόταση των τελευταίων ετών, με εκπομπές που θα ξεχωρίσουν για την πρωτοτυπία και τις καινοτόμες ιδέες τους.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”ant1-pr-2015″]