Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ετοιμάζεται να κάνει κίνηση ανθρωπιάς στο χωρίο του Παναγία Τρικάλων χτίζοντας ένα Ιατρικό κέντρο.

Dimitris_Papadimitriou

Ένα Ιατρικό κέντρο για το χωριό Παναγία Τρικάλων σκοπεύει να φτιάξει ο γνωστός σε όλους μας μουσικοσυνθέτης  Δημήτρη Παπαδημητρίου καθώς είναι το ησυχαστήριο όπου ηρεμεί, εμπνέεται καλλιτεχνικά και φιλοξενείται άριστα από τους κατοίκους του.

Να πούμε ότι με την κίνηση αυτή συγχρόνως θα σώσει συνολικά πέντε χωριά, καθώς τα πιο κοντινά ιατρικά κέντρα για τους κατοίκους είναι στην Καλαμπάκα και στα Γιάννενα, που απέχουν πολλά χιλιόμετρα. Ο σπουδαίος δημιουργός, που επισκέφθηκε πρόσφατα το χωριό του με τον καλλιτεχνικό μάνατζερ Στηβ Αλεξίου, έχει εισηγηθεί στο Ίδρυμα Ωνάση αυτή την πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που θα κρατήσει τους νέους στην περιφέρεια. «Όταν το πιο κοντινό ιατρικό κέντρο είναι στην Καλαμπάκα, καταλαβαίνετε τι ανασφάλεια νιώθουμε εμείς και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι. Ο αξιόλογος συνθέτης έχει τιμήσει με την παρουσία του την περιοχή μας και του αρέσει να απολαμβάνει την ησυχία της φύσης και να ακούει τα κουδουνάκια των προβάτων στα λαγκάδια. Ελπίζουμε να τον έχουμε εμπνεύσει κιόλας. Και μόνο η πρόθεσή του να ακούσει το πρόβλημά μας και να μας βοηθήσει έχει κερδίσει την αμέριστη αγάπη μας και τον θεωρούμε συντοπίτη μας. Τα σπίτια μας είναι ανοιχτά γι’ αυτόν. τονίζουν μεταξύ άλλων όλοι χωριανοί .

www.greekaffair.gr