Προφητεία Γέροντα: Ο Χριστός θα Διαγράψει τα Χρέη, ΟΧΙ οι Πολιτικοί- Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει ρεπό και η Ρωσία γενική επιφυλακή.

 «Ο Ρώσικος  λαός θα σηκώσει στις πλάτες του το βάρος του 3 παγκοσμίου πολέμου.Ο γέροντας αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο έργο και την δράση που θα έχει η Ρωσία τους επόμενους μήνες…

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ !!!

Γέροντα θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιος θα είναι ο ρόλος της Ελλάδας στα γεγονότα που θα συμβούν;

Άκουσε παιδί μου, σε όλους τους πολέμους που έχει καταγράψει η ιστορία μας, από τα γεννοφάσκια της ανθρωπότητας μέχρι και σήμερα τις ημέρες που διανύουμε η Ελλάδα είχε συμμετοχή και τι ποιο πολλές φορές επηρέασε το αποτέλεσμα τους. Σήμερα αυτήν την στιγμή εν όψει μεγάλων και ανεξέλεγκτων γεγονότων η Ελλάδα θα κρατήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της ουδέτερη στάση. Δεν θα αναμειχθεί και ούτε θα αναλωθεί σε πυρετώδεις προετοιμασίες και επιστρατεύσεις. Απλά το μόνο που θα κάνει αυτήν την φορά είναι να φυλάξει καλύτερα τα σύνορα της και θα είναι απλός παρατηρητής των γεγονότων.

Γέροντα για ποια χρονική περίοδο αναφέρεσαι και τι θα συμβεί γύρω από την Ελλάδα;

Αναφέρομαι στις Ημέρες μας όπου ο πόλεμος είναι μπροστά μας δίπλα μια ανάσα από το σπίτι μας αλλά δεν θα μας πληγώσει όσον αφορά ανθρώπινες ζωές.

Δεν θα χρειαστεί να πολεμήσει η Ελλάδα, τρεις ημέρες θα είναι οι συμπλοκές με τους Τούρκους όπου αυτοί περισσότερο τον βορρά θα έχουν στο Νου τους και για αυτό θα τραβήξουν γρήγορα από την χώρα μας για τα στενά και την μαύρη θάλασσα. Όλο το βάρος εκεί θα το ρίξουν γιατί από εκεί θα δεχθούν την επίθεση από το Ξανθό γένος τους Ρώσους .

Και οι Αμερικάνοι γέροντα τι ρόλο θα παίξουν;

Ο ελληνικός Λαός συμπαθεί τον Πούτιν ενώ η ηγεσία του τον Τραμπ. Ο Πούτιν όμως ασχέτως με το τι αισθάνεται και ο ίδιος έχει ένα ακόμα λόγο παραπάνω αφού η μυτερά του είναι ποντιακής καταγωγής και αυτήν την στιγμή είναι ο μεγαλύτερος  και ο ισχυρότερος σύμμαχος της ορθοδοξίας. Οι μέθοδοι του όμως τον διαφοροποιούν από το ρώσικο λαό του ο όποιος είναι φανατικός οπαδός του “Ιησού Χριστού” και μοναδικό του στόχο έχει την διατήρηση και διάδοση του χριστιανισμού.

Ο Πούτιν δεν εναντιώνεται στην νέα τάξη μόνο για αυτό , προασπίζει τα κοσμικά συμφέροντα της χώρας του και δεν θα διστάσει να προβεί σε ωμότητες, για παράδειγμα μετά την καταστροφή της Τουρκιάς τα θύματα θα ειναι εκατομμύρια και ο θάνατος τους θα έχει ρώσικη ευθύνη. Δεν συζητάω τι θα επιφέρει στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ;

Ο Ρώσικος Στρατός θα πάρει μέρος σε έναν πόλεμο που η νέα τάξη προκαλεί.

Θα δεχθεί διαταγές και θα τις εκτελέσει έχοντας όμως στην καρδιά του τον χριστό. Η μανία του πολέμου θα τον παρασύρει για αυτό και ο προφητευομένος θα κληθεί αργότερα να τους ηρεμήσει. Να τονίσουμε οι προφητειες αναφέρουν όχι να τους καταστρέψει … Η ρώσοι δεν θα μπορούσε ποτέ να ήταν αντίπαλοι μας !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ;

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει ρεπό !!! Δεν είναι σε θέση να αναμειχθεί και ούτε θα το κάνει … Ξεκουράζεται και μετράει τις πληγές της μετράει τα χρέη αιώνων που της φέσωσαν άλλα δεν θα προλάβει να τα εξοφλήσει … Ο χριστός θα τα διαγράψει όχι οι πολιτικοι!!!Μέσα από τον επερχόμενο πόλεμο που η νέα τάξη επιβάλλει το σχέδιο του θεού θα επικρατήσει και στο σχέδιο αυτό η Ελλάδα χει τον πιο ουσιαστικό ρόλο!!!

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: «ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΛΕΓΩΝ ΠΡΟΣ ΥΜΑΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΦ’ ΥΜΩΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΙΣ ΕΘΝΟΣ, ΚΑΜΝΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ» (ΚΒ’ 43 ΜΑΤΘΑΙΟΣ)

Μαρτυρεί ότι η Ελλάδα θα έχει πρωταγωνιστική δράση με παναθρώπινα χαρακτηριστικά, φανταστείτε μια εκστρατεία σαν αυτή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και συγχρόνως θα θυμίζει αυτή των 12 αποστόλων.

Το δίκαιο θα επικρατήσει και Η “Εν χριστό” κοινωνία θα γίνει πρότυπο και στόχος ζωής!!! Όλα αυτά όμως απαιτούν την προσοχή και την προσευχή μας !!! Την πίστη και την αφοσίωση μας στο θεό…

Χωρίς προσευχή δεν λύνονται τα προβλήματα και δεν υποχωρεί το οργανωμένο κακό, το προαιώνιο δαιμονικό συνεχές. Για αυτά τα παιδιά που στις πολυπαθές χώρες πέφτουν θύματα της βίας της πεινάς και των κακουχιών τουλάχιστον ας απευθύνουμε στον χριστό την προσευχή μας ζητώντας να τα σώσει και να κολοβώσει τις ήμερες του κακού που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να σκορπά την απόγνωση, τον τρόμο και τον θάνατο.

Χριστιανοί είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά ΑΜΗΝ !!!

 

Κ.Τ.