Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για την Eλληνική ταινία “ΠΑΝ.ΔΗ.ΜΙΑ”.

Σκηνοθεσία Δημήτρης Πιατάς με τους: Θεοδόση Πελεγρίνη, Δημήτρη Πιατά, Μάκη Παπαδημητρίου, Μιχάλη Μητρούση.

Δείτε το Trailer!

pandimia-afisa

Μια κοινωνία εξαθλιωμένη, χρεωκοπημένη της οποίας οι κάτοικοι απειλούνται από μία «ΠΑΝδηΜΙΑ», το «Σύνδρομο της Τζοκόντα». Ένας ιός που ο ασθενής σταματά να αντιλαμβάνεται τον κόσμο που τον περιβάλλει και έχει μονίμως ένα άδειο χαμόγελο. Αυτός ο κόσμος δεν είναι μία δυστοπική περιγραφή, αλλά μία κοινωνία μέσα από τη φαντασία και τα μάτια του Δημήτρη Πιατά στη νέα του ταινία «ΠΑΝδηΜΙΑ» (‘ΟΛΑ λοιπόν ΈΝΑ”).

Ένα ψευτο-ντοκιμαντέρ, μία μαύρη κωμωδία που σχολιάζει δηκτικά την κοινωνική πραγματικότητα. Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης στο ρόλο ενός μιντιακού αστέρα που βάλλεται από παντού: ένας γάμος υπό κατάρρευση –με σύζυγό του τη Ναταλία Δραγούμη-, μία επί χρήμασι ερωμένη (Λένα Παπαληγούρα), ένας αγαπημένος φίλος, ασθενής από τον απειλητικό ιό (Ανδρέας Ρουμελιώτης) και μια ζωή βασισμένη σε ένα καλοφτιαγμένο ψέμα. Αυτό τον μύθο καλείται να αποκαλύψει ένα εξίσου «διεφθαρμένο» πρόσωπο, ο παρουσιαστής της δημοφιλέστερης τηλεοπτικής εκπομπής Πρόσκληση σε Γεύμα για έναν Υποψήφιο Καλεσμένο, Μπος (Δημήτρης Πιατάς).

Ενώπιον ενός πεινασμένου κοινού στήνεται ένα πλούσιο γεύμα, με πολλά πιάτα και περισσότερες αποκαλύψεις. Ένας ντετέκτιβ (Μάκης Παπαδημητρίου) και η σκηνοθέτις της εκπομπής (Λουκία Πιστιόλα) σε συνεργασία με τον παρουσιαστή αφήνουν τον πρωταγωνιστή στο έλεος του ιού και της προσωπικής του κατάρρευσης ενώ όλα αυτά δεν ξεφεύγουν λεπτό από τον τηλεοπτικό φακό.

Κάνετε like στη σελίδα του www.greekaffair.gr  στο facebook και στη συνέχεια στείλτε μας τα στοιχειά σας (ονοματεπώνυμο και τηλ) και τον τίτλο του βιβλίου και μπείτε στην κλήρωση!

Διεκδικήστε προσκλήσεις:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

Το μήνυμά σας