Παρασκευή σήμερα φτάσαμε στο τέλος της εβδομάδας  για αυτό και εγώ σας φύλαξα ένα ακόμα μπελαλίδικο πιάτο “Πατάτα με φέτα και σπανάκι”

image

ΥΛΙΚΑ

4 ΠΑΤΑΤΕΣ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΑΛΑ

300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΥΛΛΑ ΣΠΑΝΑΚΙ

100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

ΑΝΙΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Βάζουμε στο φούρνο τις πατάτες για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι να είναι έτοιμες. Σε μια κατσαρόλα φτιάχνουμε μια μπεσαμέλ ρίχνουμε το λάδι με το αλεύρι το ανακατεύουμε να μην σβολιάσει ανοίγουμε την φωτιά μας και μόλις πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε το γάλα ανακατεύουμε καλά, και μόλις αρχίζει να πήζει προσθέτουμε το σπανάκι με τη φέτα και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα, και στο τέλος προσθέτουμε τον άνιθο και το πιπέρι. Ανοίγουμε ελαφρώς την πατάτα και περιχύνουμε με την σάλτσα μας.