Πολυϊατρείο ΙΑ.ΣΥ Α.Ε

Οι ιατροί του ΙΑ.ΣΥ Α.Ε ίδρυσαν και εξόπλισαν αυτό το πολυϊατρείο με ιδιωτικά κεφάλαια και μέσα, στοχεύοντας στο να βάλουν ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα της νέας εποχής και στην βελτίωση του επιπέδου υγείας όλων μας. Οι ιατροί του ΙΑ.ΣΥ γνωρίζουν πολύ καλά πως η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και κάθε πολίτης πρέπει να έχει πρόσβαση σε αυτή. Το πολυϊατρείο ΙΑ.ΣΥ παρέχει στον ίδιο χώρο πολλές εργαστηριακές αλλά και εξειδικευμένες εξετάσεις. Πολλές από αυτές γίνονται σε καταξιωμένα διαγνωστικά και θεραπευτικά κέντρα, με τα οποία είναι συμβεβλημένο το ΙΑ.ΣΥ για λογαριασμό των ασθενών του με πολύ προσιτές τιμές.

iasy-poliiatreio

Όλοι γνωρίζουμε πως:

Τα δημόσια ταμεία δεν μπορούν πλέον να συντηρήσουν το παλαιό σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας, το οποίο μέχρι πρότινος λειτουργούσε αποτελεσματικά.

Η οικονομική κρίση μείωσε μεγάλο μέρος του εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών.

Το επίπεδο της δημόσιας υγείας βρίσκεται σε πρωτόγνωρα χαμηλά επίπεδα. Για πρώτη φορά βλέπουμε ασθενείς να αποφεύγουν τον ιατρό για μικροενοχλήσεις ή και για κάτι πιο σοβαρό και πλέον καταφεύγουν σε αυτόν μόνο σε παραμελημένες, επείγουσες και επικίνδυνες για τη ζωή καταστάσεις.

iasu-upodoxh

iasu-upodoxh (2)

Σε όλα αυτά οι ιατροί του ΙΑ.ΣΥ. Α.Ε απαντούν…

iasy-iatroi

Προσφέροντας υψηλό επίπεδο φροντίδας υγείας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Σε πολύ προσιτές τιμές σας εξασφαλίζουμε όλα όσα εγγυώνται την καλή πορεία της υγείας σας.

Προσφέρουμε τις ιατρικές υπηρεσίες μας νόμιμα και πάντα με απόδειξη.

Παρεμβολή – αρωγή των ταμείων ασφάλισης όπου αυτό είναι εφικτό και λειτουργικό ( συνταγογράφηση κλπ.) και απαλλαγή των ταμείων αυτών όταν αυτό περιπλέκει την σχέση ιατρού-ασθενή (ιατρική επίσκεψη κλπ.).

Δωρεάν ιατρική περίθαλψη σε συνανθρώπους μας που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν την επίσκεψη στον ιατρό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ