Πρεμιέρα στο APOTHEKE στο νέο χώρο της Χριστίνας Παππάς

Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη το βράδυ το νέο μουσικό σχήμα ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ στο “APOTHEKE”, ο νέος χώρος της Χριστίνας Παππάς.

Εκεί βρεθήκανε αρκετοί επώνυμοι από τον καλλιτενχνικό και επιχειρηματικό χώρο για να τιμήσουν και να απολαύσουν το νέο μουσικό σχήμα του APOTHEKE όπως : η Βάνα Μπάρμπα, ο Χάρης Σιανίδης, o Νίκος Αναδιώτης η Κατερίνα  Δημητρόγλου,  o Σπύρος Μπιμπίλας , o σχεδιαστής Χάρης Τσίαρας , ο Δημήτρης Γιώτης, ο Αλκίνοος Μπουνιάς, η  Χρυσα Κλουβα, ο  Νεκταριος Σκαμνακης , ο Κωσταντινος Ρομανος  κ.α.λ.

Μιλάμε για (το παλιό θρυλικό Wild Rose) που με την υπογραφή της Χριστίνας Παππάς και με το νέο μουσικό σχήμα ανεβάζουν την διάθεση στα ύψη και αναμένεται να γίνει το στέκι του φετινού χειμώνα!

Το APOTHEKE στην Πανεπιστημίου 10 (στην στοά ΖΟΛΩΤΑ ) παρά το νέο της ηλικίας του έχει ήδη φιλοξενήσει καταξιωμένους καλλιτέχνες και έχει κερδίσει την αγάπη όσων αγαπούν την νυχτερινή ποιοτική διασκέδαση. Ένα live stage στον πιο ζεστό χώρο της Αθηναικής μουσικής σκηνής.

Μαζί τους η ανερχόμενη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Έλενα Κορωναίου, στα τύμπανα ο Σάκης Παπαδόπουλος, στο μπάσο ο Πέτρος Τριανταφυλλόπουλος, στην κιθάρα ο Πάνος Κυρτσέλης, στα κρουστά ο Κώστας Μπάσαρης και στα πλήκτρα ο μαέστρος Λεωνίδας Φαμέλης.

Ρεπερτόριο του live : Η Έλενα Κορωναίου ανοίγει το live με ξένα και σύγχρονα  Ελληνικά αγαπημένα τραγούδια για να υποδεχθεί στην σκηνή τον Γιώργο Χρήστου και τον Γιάννη Παπαποστόλου που θα παρασύρουν το κοινό με γνωστά ακούσματα, τόσο των ιδίων όσο και από όλο το φάσμα της Ελληνικής μουσικής.

Σαν τον παλιό καλό καιρό, το κοινό θα απολαύσει μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον, μουσικές, του σήμερα και του χθές και θα παρασυρθεί σε ένα μουσικό ταξίδι ποιοτικής διασκέδασης, στο δικό του στέκι. Στο APOTHEKE. Εκεί που η φιλία συναντά το κοινό πάθος…..

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Παπαποστόλου – Λεωνίδας Φαμέλης

apotheke-greekaffair- (1)

vana-mparmpa-apotheke

apotheke-greekaffair- (11)

apotheke-greekaffair- (15)

apotheke-greekaffair- (13)

apotheke-greekaffair- (9)

apotheke-greekaffair- (4)

apotheke-greekaffair- (3)

apotheke-greekaffair- (12)

apotheke-greekaffair

apotheke-greekaffair- (18)

apotheke-greekaffair- (16)

apotheke-greekaffair- (7)

tsikordanos-pappa (5)

Ρεπορτάζ – Κυριάκος Τσικορδάνος 

Φωτογραφία – Αδαμαντία Λαουμτζή