Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 4/2/17 η Μελίνα Ασλανίδου στο Βοτανικό Plus παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό πρόγραμμα και θα φέρει τον τίτλο, «Με φωνάζουνε με το μικρό μου». Συμμετέχουν οι Koza Mostra και ο Μιχάλης Μαρίνος.

Η Μελίνα της καρδιάς μας, που πάντα μας συγκινεί με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε ένα χώρο διαφορετικό από τα άλλα, στο Βοτανικό plus.

Μαζί της για πρώτη φορά θα βρίσκεται ο εξαιρετικός ηθοποιός από την Κύπρο Μιχάλης Μαρίνος που όλοι τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε για το εξαιρετικό του ταλέντο μέσα από την σειρά “ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5” και σήμερα το «Έλα στη θέση μου».

Ήρθε η ώρα τώρα να τον γνωρίσουμε και από μια άλλη θέση, αυτή του τραγουδιστή, δίπλα στην μοναδική Μελίνα Ασλανίδου. Φυσικά το σχήμα δεν θα αποτελείται από μια μόνο ανδρική παρουσία αφού η Μελίνα Ασλανιδου επέλεξε να έχει δίπλα της στο πρόγραμμα, μια νέα εκρηκτική μπάντα, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών και πρώτο εμφανιζόμενοι στην Ελλάδα, τους Koza Mostra που σίγουρα θα ηλεκτρίσουν την σκηνή του Βοτανικού Plus.

Το greekaffair.gr ως χορηγός επικοινωνίας βρέθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο μαγαζί βοτανικός και πήρε μερικές δηλώσεις.

Κ.Τ. Μελίνα πως προέκυψε αυτή η γνωριμία και μετέπειτα συνεργασία με τον Μιχάλη Μαρίνο; 

Μ.Α. Το Μιχάλη Μαρίνο είχα την τύχη να τον γνωρίσω φέτος σε μια παράσταση στο Regency Casino στην Θεσσαλονίκη, που κάναμε μαζί και ήταν κάτι διαφορετικό και εντελώς καινούργιο για μένα όλο αυτό που έζησα. Μέσα από την πρώτη επαφή που είχαμε, δέσαμε, είχαμε την τέλεια χημεία και αυτό για μένα ως καλλιτέχνης καθοριστικό. Μέσα μου είπα ότι θα ήθελα πολύ να είναι σε όλο αυτό εγχείρημα που ξεκινάω εδώ στο Βοτανικό Plus και όταν του έκανα την πρόταση με χαρά μεγάλη μου είπε ότι θα είναι μαζί μου. 

Κ.Τ. Ηλία, μίλησε μας λίγο για την συνεργασία με την Μελίνα. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει η μπάντα σας σε ένα τέτοιο σχήμα;

Ναι, είναι η πρώτη μας εμφάνιση στην Ελλάδα και η πρώτη μας συμμετοχή και σε κάποιο σχήμα. Έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να γίνουμε και εμείς μέρος αυτού του εγχειρήματος που θέλει να κάνει η Μελίνα εδώ στο Βοτανικό Plus. Βασικός παράγοντας της όλης μας συνεργασίας ήταν ότι ταιριάξανε τα χνώτα μας από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε, μιας και οι δυο είμαστε παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα και έχουμε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Ενώ ένας ακόμη παράγοντας ήταν ότι η Μελίνα είναι καλλιτέχνης που ξέρει να αγγίζει την παράδοση.

Κ.Τ. Μιχάλη τι θα μας παρουσιάσετε πάνω στην σκηνή μαζί με την Μελίνα; 

Θα μιλήσουμε για τον Έρωτα με πολύ μουσική αλλά και με κάποια κείμενα που έχω επιμεληθεί και έχω γράψει. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε θα έχει μια συνεχόμενη ροή, θα έχει μια ιστορία. Για αυτό το λόγο, καλά θα ήταν να έρθει ο κόσμος από την αρχή του προγράμματος που θα ξεκινάει στης 11:00 μ.μ.

Κ.Τ. Μελίνα πως θα ξεκινάει το πρόγραμμα επί σκηνής;  

Ξεκινάει με τον Έρωτα, που είναι και η κινητήριος δύναμη στην ζωή μας. Θα πούμε κάποια πράγματα και θα τραγουδήσουμε. Σαφώς θα βρεθούμε και οι τρεις πάνω στην σκηνή ενώ θα πω και τραγούδια μου από το νέο άλμπουμ και μέσα από της πρώτες μου δισκογραφικές δουλείες, τα οποία θα είναι διάσπαρτα μέσα στο πρόγραμμα.

Από 4 Φεβρουαρίου και για 6 Σάββατα

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23), Βοτανικός

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622 & 6974 488403

Ώρα προσέλευσης: Σάββατο  22:30

Ώρα έναρξης: 23:00

ΤΙΜΕΣ

4 άτομα φιάλη ποτού 100 ΕΥΡΩ ΘΕΩΡΕΙΟ

4 άτομα φιάλη ποτού 120 ΕΥΡΩ ΠΛΑΤΕΙΑ

Είσοδος με ποτό στο BAR 15 ΕΥΡΩ

Είσοδος με μπύρα ή κρασί στο BAR 12 ΕΥΡΩ

2 άτομα φιάλη κρασί 50 ΕΥΡΩ ΘΕΩΡΕΙΟ

2 άτομα φιάλη κρασί 60 ΕΥΡΩ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

6 άτομα φιάλη ποτού 100 ΕΥΡΩ

www.votanikosplus.com

info@votanikosplus.gr

Facebook: https://www.facebook.com/VotanikosplusOfficial

 

Ρεπορτάζ Κυριάκος Τσικορδάνος 

Φωτογραφία Αδαμαντία Λαουμτζή 

Χορηγός Επικοινωνίας greekaffair.gr