Ο ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!

Ο Μάκης Δημάκης, ξεκινά σήμερα το βράδυ 30/9 τις εμφανίσεις του στον Βοτανικό. 

dimakis-press

Ύστερα από την πολύ μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στην Θεσσαλονίκη τώρα κατεβαίνει,  για πρώτη φορά να διασκεδάσει το αθηναϊκό κοινό  με τα τραγούδια του, στήνοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα με ατμόσφαιρα γιορτής.

paulina-botanikos-2

 

Η ξεχωριστή λαϊκή χροιά στη φωνή του Μάκη Δημάκη σε συνδυασμό με την ξεχωριστή επικοινωνία του με το κοινό, τον καθιστούν έναν αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή του οποίου η καλλιτεχνική πορεία θα αφήσει εποχή.

makis-dimakis-press

Το greekaffair.gr ως χορηγός επικοινωνίας βρέθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μαγαζί βοτανικός και του πήρε μερικές δηλώσεις.

Κ.Τ: Μάκη ερχόμενος από την Θεσσαλονίκη και από ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης, είναι ένα στοίχημα για σένα να κάνεις την μεγάλη ανατροπή στο χώρο της διασκέδασης στην Αθήνα;

Μ.Δ. Κοιτάξτε την ανατροπή θα την κάνει ο ίδιος ο κόσμος, ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, όχι απαραίτητα με μένα ή στο μαγαζί που τραγουδάω εγώ αλλά σε ένα χώρο που θα περνάει καλά και νομίζω αυτό που κάνει τους χώρους όμορφους είναι η ψυχές, άνθρωποι που το πλαισιώνουν.

Κ.Τ. Μάκη πρώτη φορά σε μεγάλη πίστα της Αθήνας και με πρωταγωνιστικό ρόλο. Πιστεύεις ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες σου τώρα; 

Μ.Δ. Έχεις ευθύνες όπως και να έχει, άλλα ο καθένας έχει ευθύνες για την θέση που έχει στο πρόγραμμα. Είχα τις ίδιες ευθύνες και πέρυσι το χειμώνα που μας πέρασε και σε έναν μεγάλο χώρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος δούλεψε καλά και δεν ευθύνομαι εγώ που δούλεψε καλά αλλά ευθύνεται όλη η ομάδα που ήταν δίπλα μου.  Άρα θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε εδώ όλοι καλά για να μην πέσουν οι ευθύνες μόνο σε ένα άτομο.

paulina-botanikos-1

 

Τέλος να πούμε ότι δίπλα στον Μάκη Δημάκη θα είναι η ανερχόμενη Πωλίνα Χριστοδούλου, που με τη φωνή της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση έχει ξεχωρίσει και η μοναδική Νάϊρα Αλεξοπούλου που την απολαύσαμε πέρυσι στο VIP SKYLADIKO.

Φέτος τον Χειμώνα, η καρδιά της Διασκέδασης θα χτυπάει από 30 Σεπτεμβρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ!!!

 

Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση

Τηλ.κρατήσεων : 210 3473835 & 6978000087

www.votanikos.gr

Χορηγός Επικοινωνίας

greekaffair-logodk

 

Ρεπορτάζ Κυριάκος Τσικορδάνος