Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ.

Κάνετε like στην σελίδα του www.greekaffair.gr στο facebook, κοινοποιήστε αυτό το άρθρο και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση και στην συνέχεια στείλτε μας τα στοιχειά σας (ονοματεπώνυμο και) στο email info@greekaffair.gr και δηλώστε συμμετοχή για 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή  20/1/17.

Ο «ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» του Μιχάλη Μαστόρου παρουσιάζεται  από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στη Κεντρική σκηνή του Θεάτρου «ΑΥΛΑΙΑ» σε σκηνοθεσία Κώστα Πρέκκα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει επιμεληθεί προσωπικά την όλη οργάνωση της παράστασης και υπογραφεί εκτός από την σκηνοθεσία, τα σκηνικά, τους φωτισμούς και την μουσική επιμέλεια.

Ο «ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» είναι μία κωμωδία καταστάσεων που δείχνει ξεκάθαρα την τραγικότητα των ζευγαριών μετά από κάποια χρόνια συμβίωσης. Καθώς εξελίσσεται η παράσταση βλέπουμε πως ένας ευφυής άνδρας ανακαλύπτει τον τρόπο να μην απογοητεύσει την σύντροφο του, δημιουργώντας της καλές αναμνήσεις με ένα πολύ ωραίο δώρο που της προσφέρει. Τι είναι αυτό; Μια ασφάλεια ζωής!!!

Τι γίνεται όμως όταν φεύγει αυτός από τη ζωή…;

ΠΑΙΖΟΥΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΚΑΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΥΡιΝΗΣ – ΕΙΡΗΝΗ ΔΡΙΒΑ –

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ – ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΛΑΜΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ

Φωτογραφίες: Δημήτρης Αλεξιάδης.

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Παρασκευή    21:15

Σάββατο        21:15

Κυριακή         19:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος 10 Ευρώ

Παιδικά – Φοιτητικά – Ανέργων 5 Ευρώ

Τα ονόματα τον νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευη  20 Ιανουαρίου το μεσημέρι 13:30 μ.μ στην σελίδα του Fb του greekaffair.gr

Καλή επιτυχία

Μπείτε στην κλήρωση:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

Το μήνυμά σας