Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για τα «Τα βήματα των χωρισμένων εραστών» στο Nixon την Κυριακή 17 Απριλίου  με την Παυλίνα Στυλιανού.

Η Παυλίνα Στυλιανού θα σας ταξιδέψει με τα τραγούδια της, μέσα σε αλλιώτικα μονοπάτια ενώ με τις μελωδίες του κοντραμπάσο και του σαξοφώνου, μεταφερθήκαμε σε εποχές 1930, 1940, κάνοντας διάφορα περάσματα από Παρίσι-Βερολίνο και Σικάγο. Πόλεις σύμβολα θα έλεγε κανείς για την ιστορία της  jazz, του βαλς, του ταγκό και του σουίνγκ. Πόλεις με μεγάλα και φαντασμαγορικά καμπαρέ  για εκείνη την εποχή.

Μια βραδιά swing cabaret ζωντάνεψε η Παυλίνα Στυλιανού, με «Τα βήματα των χωρισμένων εραστών» στη μουσική σκηνή του Nixon…τραγούδησε για ανεκπλήρωτους έρωτες να οδηγούν στα άκρα…την καταστροφή… κι ένας έρωτας που ξαναγεννιέται μέσα σε μια στιγμή.

«Τα βήματα των χωρισμένων εραστών» ζωντανεύουν ξανά και χορεύουν μαζί με τους J. Brel, Ε. Piaf, Μ. Dietrich, Κ. Weill, C. Porter, J. Kander σε ρυθμούς βαλς, ταγκό και σουίνγκ.

Κάνετε like στην σελίδα του www.greekaffair.gr στο facebook, κοινοποιήστε το άρθρο και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση και στην συνέχεια στείλτε μας τα στοιχειά σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) στο email info@greekaffair.gr και δηλώστε συμμετοχή για 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση.

Τα ονόματα τον νικητών θα ανακοινωθούν το Σάββατο  το μεσημέρι  16/4/ 

Μπείτε στην κλήρωση:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

Το μήνυμά σας