Το Σάββατο 21 Μαΐου στις 08:30 η Ράνια Θρασκιά υποδέχεται στο «JOY» τον καλύτερο Bartender, Γιάννη Κοροβέση, ο οποίος μας φτιάχνει ένα δροσερό Smoothy γεμάτο βιταμίνες.

SS2A5143Ο αγαπημένος Δημήτρης Σταρόβας μας καλημερίζει και μοιράζεται μαζί μας μοναδικές προσωπικές του στιγμές. Μας αποκαλύπτει ποιο είναι το πραγματικό του επίθετο και μας εξηγεί πως προέκυψε το ψευδώνυμο «Σταρόβας».

SS2A5620

Η Σμαράγδα Καρύδη συναντάει την Τζένη Θεωνά και της αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της. Η Βίκυ Καγιά παίρνει τη σκυτάλη και μας δείχνει πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το πουκάμισο μας σε φόρεμα!

Την Κυριακή 22 Μαΐου, στο «JOY», έρχεται η Κατερίνα Παπουτσάκη και μας μιλάει για τη μητρότητα αλλά και για τη συμμετοχή της ως μέλος της κριτικής επιτροπής του επιτυχημένου τηλεοπτικού θεάματος του ΑΝΤ1 που λατρεύει τους Stars «Your Face Sounds Familiar».

Καλεσμένος της Ράνιας Θρασκιά είναι ο Λούκας Γιώρκας και μας μιλά για τη Εurovision, αλλά και για τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη. Η Τζένη Θεωνά συναντάει το Γιώργο Χρανιώτη και συζητάνε για την αγάπη του για τα ταξίδια και για τη μουσική.

Ο Γιώργης Λαμπαθάκης μας βγάζει έξω από το πλατό της εκπομπής και μας ξεναγεί σε ένα νέο πολυχώρο του Πειραιά που θεωρείται το Hot spot της Τέχνης.