Το “Ραδιοφωνικό Greekaffair” επιστρέφει δυναμικά και ανανεωμένο με την Αδαμαντία Λαουμτζή και τον Κυριάκο Τσικορδάνο στο sfinakiafm.

Μετά από απουσία ενός χρόνου από τα μικρόφωνα, η Αδαμαντία Λαουμτζή και ο  Κυριάκος Τσικορδάνος  επιστρέφουν δυναμικά και ανανεωμένοι με το Ραδιοφωνικό Greekaffair.

sfinakiafm

Θα είναι κοντά σας κάθε Δεύτερα απόγευμα 8μμ με 10.00μμ ώρα πατρίδας με ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο με θέματα γύρω από τον Πολιτισμό, το Θέατρο, τα Ταξίδια , την  Υγεία – Ευεξία, το Επιχειρείν, με σημαντικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών, ανθρώπων της Τέχνης και των γραμμάτων καθώς και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την Ελλάδα.

Δεν θα λείπουν οι διαγωνισμοί με προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, κληρώσεις βιβλίων από μεγάλους Εκδοτικούς Οίκους και άλλα πολλά, από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα απόγευμα. Που αλλού; Στην Ραδιοφωνική συχνότητα του www.sfinakiafm.gr

Μην ξεχνάτε ότι είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας. Ο νους μας είναι σαν ραδιοφωνικός πομπός που στέλνει σήματα στους άλλους να αντιδράσουν απέναντί μας, με τον τρόπο που αντιδρούν.

 

www.greekaffair.gr