“Ριγανάδα κεφαλλονίτικη” απλή πρόταση αλλά θεϊκή! Είναι το δεκατιανό ή το απογευματινό ή το ότι θέλουμε ανάλογα με την όρεξή μας!

ΥΛΙΚΑ

3 ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ

2 ΤΟΜΑΤΕΣ

1 ΑΓΓΟΥΡΙ

1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ

1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΞΥΔΙ

½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΡΙΓΑΝΗ

10 ΕΛΙΕΣ

ΑΛΑΤΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κόβουμε τα παξιμάδια και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα, πλένουμε τις τομάτες τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους, τις ρίχνουμε στην σαλατιέρα μας, καθαρίζουμε το αγγούρι το κόβουμε σε κομματάκια μικρά και το ρίχνουμε επίσης στην σαλατιέρα, προσθέτουμε τις ελιές τα λάδι και το ξύδι την ρίγανη και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε, προσθέτουμε την φέτα σε μικρά κομμάτια καρεδάκια από επάνω και σερβίρουμε.