Σαββόπουλος-Βιτάλη: Ξεκίνησαν την περιοδεία από το Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Το www.greekaffair.gr βρέθηκε στην μεγάλη εναρκτήρια μουσική συναυλία που έδωσε,ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μμ στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής  με τίτλο «Δώσε, ψυχή μου, ρεύμα», εκκινώντας έτσι την καλοκαιρινή τους περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν σε όλη την Ελλάδα.

Μια παράσταση σταθμός για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα θα παρουσιαστεί σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους, θέατρα, κάστρα, αυλές σχολείων, γήπεδα, πλατείες και αμφιθέατρα για να φωτίσουν μουσικά τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, με τραγούδια χορούς και ξεφάντωμα.

Δυο μεγάλοι καλλιτέχνες δυο ξεχωριστές πορείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και συναντιόνται επί σκηνής σε μια ιστορική μουσική  παράσταση για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Η χαρακτηριστική φωνή του Νιόνιου – Δ. Σαββόπουλου να μας τραγουδά “Άγγελος εξάγγελος”, “Η παράγκα”, “Σαν το Καραγκιόζη” κ.α.  Και από την άλλη η μοναδική Ελένη Βιτάλη με την ζεστή φωνή να μας  ερμηνεύει την μεγάλη επιτυχία  “Η Ταχεία”,  “Καραμπιπεριμ”, “Γλεντά την Ζωή”, κ.α.

Οι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα δίωρο πρόγραμμα για το κοινό τους όπου θα ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες δικές τους και όχι μόνο και θα χαρίσουν στο κοσμο που θα βρεθεί να το παρακολουθήσει, αξέχαστες μουσικές βραδιές ελληνικού καλοκαιριού.

Τελος να πούμε ότι θα τους ακολουθήσει σε αυτή την περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν σε όλη την Ελλάδα μια ορχήστρα επιλεγμένων μουσικών όπως: Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες-μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς), Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά).

Ρεπορτάζ – Κυριάκος Τσικορδάνος

Φωτογραφίες- Αδαμαντία Λαουμτζή

[Best_Wordpress_Gallery id=”42″ gal_title=”Σαββόπουλος-Βιτάλη”]