Καλημέρα  σήμερα σας προτείνω να μαγειρέψετε μια συνταγή πολύ μεθυστική σε γεύσεις .Χοιρινό σε χυλό Μπύρας  μια εύκολη συνταγή  και πολύ χορταστική αν θέλετε να καταπλήξετε  την οικογενεια σας και τους φίλου σας.

xoirino-me-xylo-mpyras

ΥΛΙΚΑ

600 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΝΙΤΣΕΛ (8 ΚΟΜΜΑΤΙΑ )

4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΝΙΘΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ

2 ΑΥΓΑ

½ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ . Ξεχωρίζουμε τα αυγά και κτυπάμε τα ασπράδια μαζί με λίγο αλάτι  μέχρι να γίνουν αφρός. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με τους κρόκους προσθέτουμε τα ασπράδια και μετά την μπύρα.

Παίρνουμε τα σνίτσελ απλώνουμε τα 4 τεμάχια τα αλατοπιπερώνουμε πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και τα σκεπάζουμε με τα άλλα 4 ( να γίνει το καθένα ένα σάντουιτς), τα ισιώνουμε στα πλάγια και ένα ένα τα βουτάμε στο χυλό και τα τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι με βούτυρο σε δυνατή φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας από επάνω με τις ψιλοκομμένες πρασινάδες μας.