Μια φανταστική συνταγή Κοτόπουλο με κόκκινο πιπέρι ένα πιάτο που σίγουρα θα το λατρέψετε και θα χορτάσει το στομάχι σας .

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

5 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ

½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΙΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΦΤΟ ΚΑΝΕΛΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ

2 ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ

2 ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ

ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Αφαιρούμε την πέτσα από το κοτόπουλο κόβουμε σε κομμάτια και αφήνουμε μόνο τα μπούτια στο τέλος ολόκληρα, σιγοβράζουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια με λίγο νερό ώσπου να λιώσουν και κατόπιν ρίχνουμε το λάδι τα μπαχαρικά τις τομάτες και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου λίγο νερό λίγο αλάτι και τα σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο. Ρίχνουμε τα αυγά αφήνουμε να πάρουν όλα μαζί μια βράση και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά, όταν κρυώσει λίγο σερβίρουμε.