Φίλες και φίλοι μου χρόνια πολλά και χριστός ανέστη. Και μετά το Πάσχα και του ψήσιμο του οβελία επανερχόμαστε και πάλι, με την συνταγή Φιογκάκια με Λαχανικά.

ΥΛΙΚΑ

2 ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΛΟΥΡΙΔΕΣ

180 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

½ ΚΙΛΟ ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ

2 ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΣΠΙΡΤΑ

6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε τις πιπεριές με το ελαιόλαδο μας για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα καρότα και τα φασολάκια και αφού είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε , κατόπιν βράζουμε τα φιογκάκια σε αλατισμένο νερό. Σε ένα μπόλ ρίχνουμε όλα τα λαχανικά μας προσθέτουμε τα φιογκάκια και ανακατεύουμε με το τυρί μας. Εάν θέλουμε για να είναι πιο πλούσια η μακαρονάδα μας μπορούμε να προσθέσουμε στο μπόλ μας και κάποιο μαλακό τυρί (ρικότα ή filadelfia). Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

www.greekaffair.gr