Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Σάββατο 7-5  η θεατρική παράσταση “Ένας φτωχός θα μας σώσει” από το θεατρικό εργαστήρι “Σία Φαράκη” του Ε.Λ.Ο.Κ. για το Σύλλογο ΦΛΟΓΑ.

DSC_0105

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους : Ο Αντιδήμαρχος κος Ηλίας Παπανικολάου, ο Πρόεδρος Μ.Καλυβίων κος Χρήστος Σκούφας, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κα Βασιλική Κάκλα, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κος Χρήστος Μπουλούμπασης, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κος Αθανάσιος Λιούτας, ο Πρόεδρος του Ε.Λ.Ο.Κ. κος Βασίλης Τσεκούρας, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ε.Λ.Ο.Κ. κος Χρήστος Παπαπολύκαρπος, καθώς και οι: Κυριακή Κάβουρα Αντιπρόεδρος Ε.Λ.Ο.Κ., Δέσποινα Κουρκούτα Γ.Γραμματέας, Γιώργος Χαχάμης ταμίας, Νίκος Χατζής μέλος του Δ.Συμβουλίου .

DSC_0131

Το εφηβικό τμήμα του εργαστηρίου καταχειροκροτήθηκε και όλοι τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια. Η υπεύθυνη του Συλλόγου Φλόγα κα Λίτσα Γκρόπα ευχαρίστησε το κοινό που στήριξε αυτή την προσπάθεια και έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και την δασκάλα τους κα Σία Φαράκη.

www.greekaffair.gr