Χοιρινές Μπριζόλες Σωτέ του Γιώργου Τσελεμεντέ.

mprizoles-sote

ΥΛΙΚΑ

4 ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΑΛΕΥΡΙ

ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πλαταίνουμε τις μπριζόλες μας και τις αλατοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές. Τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε καλά να ψηθούν και από τις δύο πλευρές. Όταν είναι έτοιμες τις αφαιρούμε από το τηγάνι τις βάζουμε σε πιατέλα και αφαιρούμε από το τηγάνι το πολύ λίπος σβήνουμε με το κρασί και περιβρέχουμε με αυτό τις μπριζόλες.