Χταπόδι Ξιδάτο του Γιώργου Τσελεμεντέ

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Παίρνουμε το χταπόδι το πλένουμε και το καθαρίζουμε. Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό  ώστε να είναι καλυμμένο. Από την ώρα που θα πάρει βράσει μετράμε 40 λεπτά και μετά πρέπει να είναι έτοιμο. Το στραγγίζουμε το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε ροδέλες. Το βάζουμε σε ένα μπολ προσθέτουμε μπόλικο ελαιόλαδο ξύδι αλάτι πιπέρι και ρίγανη. Είναι έτοιμο να το σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ

1 ΧΤΑΠΟΔΙ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΞΥΔΙ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

 

www.greekaffair.gr