“Όλοι Μαζί Μπορούμε”.Όλα έτοιμα για τη Μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 9.00 το βράδυ.

SYNAVLIA2016

Χιλιάδες κόσμος αναμένεται να βρεθεί στο στάδιο για να ακούσει τις  μεγάλες φωνές της Ελλάδας που ενώνονται με τα ωραιότερα  τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων.

Όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες θα είναι εκεί για να ενισχύσουν  αυτήν την προσπάθεια :  Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτης Κραουνάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ηρώ Σαϊα.

Το  «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζει αμείωτα την προσπάθεια καλώντας όλους όσους βρεθούν στο στάδιο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία να φέρουν και τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Ελληνισμό και με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια τόσο ο συνθέτης όσο και οι μεγάλοι ερμηνευτές ενώθηκαν με την ίδια ζέση και ευαισθησία.

Την διεύθυνση της δεκαμελούς ορχήστρας από σολίστες μουσικούς θα διευθύνει ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Τραγούδια που ξεκίνησαν από το θέατρο και τον κινηματογράφο «Το μεγάλο μας Τσίρκο», «Ρεμπέτικο», «Κόκκινα Φανάρια», αλλά και τραγούδια από κύκλους της δισκογραφίας που έμελλαν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς της ελληνικής μουσικής από το ΄60 και μετά, περιλαμβάνονται στην παράσταση αυτή.

Μοναδική προσδοκία όλων η  προσφορά τροφίμων  που θα παραδοθούν στις εισόδους του σταδίου. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18.00.

Για τη διευκόλυνση όλων ο ΟΑΣΑ θα παρατείνει το ωράριο λειτουργίας κατά μία ώρα (δηλαδή μέχρι και τη 1.00μετά τα μεσάνυχτα) για ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, Τρόλεϊ  και Λεωφορεία.